Foto: milkarecepty
Komerčný recept
45 minút
príprava
príprava
180 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky prísady na korpus zmiešame a vylejeme do vymastenej formy. Pečieme na 180°C cca 45 minút.
- 2
Polevu pripravíme v hrnci, do ktorého vlejeme šľahačku a nalámeme čokoládu. Za stáleho miešania varíme, až kým poleva nezhustne.
- 3
Po upečení korpus pozdĺžne prekrojíme na polovicu. Spodnú časť vložíme naspäť do formy. Pripravíme si hrnček horkého kakaa, polovicou polejeme spodok korpusu a potrieme džemom. Preložíme hornou polovicou korpusu a postup opakujeme aj na vrchu. Na hotovú tortu nalejeme pripravenú čokoládovú polevu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ani veľkosť hrnčeka, ani veľkosť formy...asi komerčný :-)))
varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-milka-torta/44396-re...