Hadžadža
700g zemiakov postrúhame na strúhadle tak ako na halušky. Pridáme múku, vajce, soľ a pripravíme si cesto....
Špagety s omáčkou
Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme mäso, a za stáleho miešania varíme do mäkka. Potom pridáme pretlak, paradajky,...
Horárkina polievka
Mäso zo sliepky vložíme do hrnca, zalejeme vodou, osolíme a privedieme do varu. Pridáme očistený pokrájaný zeler,...
Salámová nátierka
Ošúpanú cibuľu najemno posekajte a v panvici na oleji orestujte do sklovita. Pridajte kečup, horčicu a podľa...
Trojfarebná bábovka
Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, do toho zamiešame žĺtky, olej a prášok do pečiva. Túto...
Pochúťková žemľovka
Rožky pokrájame, dáme ich do hlbšej misy. Pol litra mlieka rozmiešame s 2 vajcami a 2 lyžicami...