Horárkina polievka

ivetulienka - fotkaivetulienka, 30. októbra 2011
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
50 g
1 ks
5 ks
1 PL
100 g
1 ks
2 PL
1 dl




Postup

  1. 1

    Mäso zo sliepky vložíme do hrnca,zalejeme vodou,osolíme a privedieme do varu.Pridáme očistený pokrájaný zeler,očistenú cibuľu,celé korenie a varíme do mäkka.Na troche oleja opražíme očistené šampióny a vložíme do vriacej polievky.Z vajca,krupice a trochu vegety pripravíme cestíčko,malou malou lyžičkou vykrajujeme halušky,vložíme do polievky a uvaríme.Pred podávaním posypeme pokrájanou vňaťou a do každej porcie dáme trochu kyslej smotany.

Diskusia k receptu

abend
Recept ukladám do mojej KK. Polievka je v našej rodine dôležitá, predsa polievka je grund a mäso je špunt.Takže už aj vyskúšam.
mijaita
Proc vegeta? Prijde mi to, jako kdyz se tomu vybornemu jidlu da na zaver facka !




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia