Grilované čevapčiči a pljeskavica
Letné grilovačky si vždy užívame aj my profesionáli, či už grilujeme na dreve, na uhlí,...
Mini mäsové guľky na ražni
Tieto malé mäsové guľky pripravené na ražni potešia všetkých fanúšikov grilovania a inšpirujúcih na preskúmaniu mnohých spôsobov,...
Grilované hovädzie rebrá
S letom prišla aj grilovacia sezóna. Aby ste mali čo dať na gril, skúste sa...
Rib eye steak
Je to tak trochu zvláštna kombinácia - dobre ugrilovaný a šťavnatý rib eye steak a vlašské orechy. Ale rozhodne nie je zlá! Práve naopak....
Grilované morčacie prsia na hrášku
Príjemné ľahké jedlo z grilovaných morčacích pŕs na zelenom hrášku.
Grilovaná krkovička v pivovej marináde
Blysnite sa na grilovačke a pripravte priateľom klasiku, krkovičku marinovanú v čiernom pive....
Grilované mäsové guľky s cibuľou
Mäso osolíme, okoreníme, pridáme sojovú omáčku, paradajkový pretlak a najemno nakrájanú zelerovú vňať...
Grilovaná kuřecí prsa, rýžové nudle a zeleninový salát
Nejdříve si připravíme salát. Nakrájíme zeleninu do mísy. V malé misce smícháme citronovou šťávu s...
BBQ kuracie prsia marinované s tequilou
Nie som vyznávačom BBQ posedení, zvlášť nie v tunajších klimatických podmienkach pod priam „vražedným“ slnkom Arizóny....
Hovädzí steak s bylinkovou omáčkou
Bylinková omáčka: Suroviny na omáčku zmiešame v miske. Prikryjeme ju potravinovou fóliou, odložíme do chladu...
Teľacie medailóniky s jahodovou omáčkou a dvojfarebnou štrúdľou
Štrúdľa: Fialové zemiaky uvaríme v slanej vode, očistíme a roztlačíme. Dochutíme soľou, korením, pridáme...
Ražeň z kačacích pŕs a pomarančov
Letné grilovačky si vždy užívame aj my profesionáli. Nie sú len o jedle, ale aj o zábave, zážitku, stretnutí...
Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....
Grilované morčacie špízy
Morčacie mäso sme naplnili netradičným spojením syra, byliniek a marhuľového džemu. Všetko spolu opečené na...
Grilovaný letný mix
Rýchly obed na elektrickom grile, zvládne každý... :) Netreba byť grilmajster.