Tipy od profíka:
Ako urobiť perfektnú domácu pizzu? Toto je 10 rád priamo od Taliana

Jarmila Horváthová, 27. júla 2023     5 minút čítania

Je pri pečení pizze naozaj najdôležitejšia teplota? Koľko by malo cesto kysnúť? A prečo na pravú taliansku pizzu nepatrí cesnak? Všetko sa dozviete...



Foto: Shutterstock

2. Teplota je dôležitá, ale nie najdôležitejšia

Mnohí ľudia si myslia, že na perfektnú pizzu je potrebná pizza pec s teplotou minimálne 300 °C. Nie je to pravda, stačí vám aj klasická elektrická rúra s teplotou do 250 °C a s „horkovzduchom“. Aj moja mama piekla doma pizzu v elektrickej rúre.





ANKETA: Pečiete si domácu pizzu?

81,5%



18,5%







Diskusia k článku

mata3636
Bod 5 - aké látky? Škoda, že tých bodov je len 10. Je fakt úžasné, preklikávať sa po 2-3 vetách na ďalšiu stránku 🤦
1x zifi






 



TOPlist