SÚŤAŽ:
Vyhrajte návštevu zákulisia detského festivalu a ďalšie hodnotné ceny. Stačí pridať recept

OUR MEDIA SR – ADteam (sponzorovaný obsah), 17. mája 2024     6 minút čítania

Nepremeškajte jedinečnú šancu stretnúť sa s obľúbenými interpretmi a získať pekné ceny na Kaufland detskom festivale.

Zdroj: Kaufland

Vitajte v súťaži Kaufland detský festival na Varecha.sk! Máme pre vás úžasnú príležitosť nahliadnuť do hviezdneho zákulisia festivalu v piatich slovenských mestách a aj vyhrať hodnotné balíčky produktov Kaufland Z lásky k tradícii a darčekových predmetov od Varecha.sk.

Téma tohtoročného detského festivalu je Na vandrovke za pokladmi Slovenska. Festival štartuje už v nedeľu, 2. júna na Detve, kde si v prírodnom amfiteátri pripomenieme nielen krásy a folklórne dedičstvo Podpoľania, ale aj Medzinárodný deň detí celodenným programom – spoločne so Smejkom a Tanculienkou, škriatkom Fíha Tralala, dvojicou Cupi a Lupi, či Cimbalkovom. Rodičov poteší famózny Štefan Štec, či koncertná verzia muzikálu The Duchon´s.

Následne sa detský festival bude konať v ďalších mestách a to v Nitre (30.6.), Trnave (7.7.), Bardejove (18.8.) a v Žiline (1.9.).



Ako sa zapojiť do receptovej súťaže

Pri tejto príležitosti sme pre vás spolu so spoločnosťou Kaufland pripravili receptovú súťaž. Ku každému mestu je priradená kulinárska téma. Ak sa chcete zúčastniť súťaže, stačí, ak na Varecha.sk pridáte recept s fotografiou na uvedené témy a máte šancu stať sa jedným z víťazov.

Recepty do všetkých kôl súťaže môžete pridávať už oddnes, nezabudnite v kategóriách receptov zakliknúť súťažné políčko, aby bol váš recept zaradený do súťaže Kaufland detský festival.

V každom kole vyžrebujeme z receptov podľa jednotlivých tém pre dané mestá jedného výhercu, ktorý bude môcť nahliadnuť do zákulisia, v ktorom sa budú pohybovať umelci, ktorí na festivale budú účinkovať.

Okrem toho v každom tematickom kole vyžrebujeme aj dvoch autorov receptov, ktorí získajú balíčky produktov Kaufland Z lásky k tradícií a darčekových predmetov od Varecha.sk. Víťazov zverejníme 5 dní pred konaním festivalu v danom meste.

Zapojte sa do súťaže už dnes a možno práve vy sa ocitnete v zákulisí vedľa speváckych hviezd, ktoré v jednotlivých mestách na festivale vystúpia alebo získate pekné ceny!

Účinkujúci a receptové témy

Detva (2.6.) - Smejko a Tanculienka, Fíha Tralala, Štefan Štec, The Duchon´s - receptová téma bryndza, vyhodnotenie 28.5.

Nitra (30.6.) - Smejko a Tanculienka, Fíha Tralala, Majself, Kali - receptová téma poľovnícke recepty, vyhodnotenie 25.6.

Trnava (7.7.) - Miro Jaroš, Paci Pac, Majself, Kali - receptová téma perník, medovník, vyhodnotenie 2.7.

Bardejov (18.8.) - Fíha Tralala, Paci pac, Majself, Kali - receptová téma kráľovská hostina, vyhodnotenie 13.8.

Žilina (1.9.) - Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Majself, Kali - receptová téma mäsité jedlá, vyhodnotenie 27.8.


Štatút súťaže: Kaufland Detský Festival na Varecha.sk

Článok I: Názov súťaže

1.1. Názov súťaže je "Kaufland Detský Festival na Varecha.sk".

1.2. Organizátorom súťaže je OUR MEDIA SR a. s., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava, IČO: 51267055, spoločnosť zapísaná v OR OS Bratislava I, odd. Sa, vložka č. 6703/B (ďalej len „Organizátor").

Článok II: Účel súťaže

2.1. Účelom súťaže je poskytnúť účastníkom príležitosť zapojiť sa do súťaže prostredníctvom pridania receptov na Varecha.sk na zvolenú tému pre jednotlivé mestá festivalu a získať šancu vyhrať hodnotné ceny.

Článok III: Termíny a miesta festivalu

3.1. Festival sa bude konať v piatich slovenských mestách v nasledujúcich termínoch:

Detva: 2. júna

Nitra: 30. júna

Trnava: 7. júla

Bardejov: 18. augusta

Žilina: 1. septembra

Článok IV: Téma súťaže a hodnotenie

4.1. Pre každé mesto festivalu je určená špecifická kulinárska téma, ktorá sa musí dodržiavať pri pridávaní receptov do súťaže. Témy súťaže a termíny vyhodnotenia sú uvedené nižšie:

Detva (2.6.): Téma - bryndza, vyhodnotenie 28.5.

Nitra (30.6.): Téma - poľovnícke recepty, vyhodnotenie 25.6.

Trnava (7.7.): Téma - perník, medovník, vyhodnotenie 2.7.

Bardejov (18.8.): Téma - kráľovská hostina, vyhodnotenie 13.8.

Žilina (1.9.): Téma - mäsité jedlá, vyhodnotenie 27.8.

Článok V: Účasť v súťaži

5.1. Účasť v súťaži je otvorená pre verejnosť.

5.2. Účastníci sa môžu zapojiť do súťaže pridaním receptu s fotografiou jedla na Varecha.sk podľa zvolenej témy pre dané mesto festivalu.

5.3. Každý recept pridaný do súťaže musí byť zakliknutím príslušného políčka označený ako "Recept do súťaže Kaufland Detský Festival".

5.4. Recepty musia byť pridané do súťaže najneskôr 2 dni pred dátumom vyhodnotenia danej témy.

Článok VI: Hodnotenie a ocenenie

6.1. V každom tematickom kole súťaže bude vyžrebovaný jednotlivý víťaz z receptov podľa daných tém.

6.2. Okrem hlavného víťaza budú v každom kole vyžrebovaní aj dvaja ďalší účastníci, ktorí získajú balíčky produktov od spoločnosti Kaufland a darčekových predmetov od Varecha.sk.

6.3. Víťazi budú zverejnení 5 dní pred konaním festivalu v danom meste.

Článok VII: Záver

7.1. Štatút súťaže nadobúda platnosť okamžitou platnosťou a platí pre všetkých účastníkov.

7.2. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu podmienok súťaže a termínov vyhodnotenia.

Dátum: 17. 5. 2024

Diskusia k článku





 



TOPlist