Recept mesiaca:
Súťaž na august 2013

Redakcia, 2. augusta 2013     4 minúty čítania

Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Portál Varecha.sk vyhlasuje už 6. kolo súťaže o najobľúbenejší recept.



Kto vyhráva?

V každom kole vyhrávajú tri recepty, ktoré budú na Varecha.sk uverejnené ako nové počas trvania daného súťažného kola. Súťažné kolo vyhráva ten, ktorého recept si pridá najviac užívateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v posledný deň súťažného kola.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Podmienkou je byť registrovaný na portáli Varecha.sk a pridať nový recept aj s fotkou jedla na portál Varecha.sk.

O čo hráte v augustovom kole?

V mesiaci august súťažíte o výhry v hodnote 100 eur:


1. miesto: Stolný gril Zelmer 40Z011




2. miesto: Ponorný mixér Sencor SHB 4356




3. miesto: Kuchárska kniha Gril



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína prvý deň v mesiaci a končí posledný deň v mesiaci.
  • Súťaž sa skladá z kôl, ktoré sa začínajú vždy 1. dňa kalendárneho mesiaca o 0:00 hodine a končia posledným dňom toho istého kalendárneho mesiaca o 23:59 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • V každom kole vyhrávajú tri recepty, ktoré boli na Varecha.sk uverejnené ako nové počas trvania daného súťažného kola. Súťažné kolo vyhrá ten, ktorého recept si pridá najviac užívateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v posledný deň súťažného kola.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Porota zverejní mená výhercov a ocenené recepty na Varecha.sk do 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke Varecha.sk.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

Diskusia k článku

mariamka
hm tak zase KK?, mohlo to byt uz podla tych hviezd, naco sme to tu tolko riesili........
margaretka28
@mariamka , neviem ako Tebe, ale mne to hviezdičkovanie moc nefunguje, ked chcem označiť všetky, označím dve, alebo tri a hned sa mi recept posunie hore na začiatok a potom sa už hlasovať nedá, lebo ved už som hlasovala, čo na tom, že som chcela označiť všetky?
danda3
@margaretka Keď chceš dať 5 hviezdičiek, musíš kliknúť hneď na tú piatu, teda koľko hviezdičiek chceš dať, na tú musíš kliknúť, aj mne to trvalo, kým som na to prišla.☺
marto990
podmienkou je registrácia na vareche, teda zapojit sa do sutaze mozu len varechaci, co sa zaregistruju v auguste?
mariamka
mne to hviezdickovanie funguje, tak ako pise @danda3 , oznacim tretiu, stvrtu, piatu, a zapise sa to,, nemusim si recept ukladat do kucharky, ked ho poznam, staci, ze sa mi paci, je to dobry system, prave preto nerozumiem, preco tento krok spat, ked sa zaviedlo hviezdickovanie, dokonca tu bola o tom diskusia vyvolana @redakcia ze nove sutaze budu zalozene na hviezdach, a stale ideme "po starom"
janger
@mariamka , neviem, no mne osobne sa to zaradenie do kucharskych knih viac paci ako hviezdickovanie, co sa sutaze tyka, zda sa mi to take spravodlivejsie...Hoci som tiez rada, ak dostanem nejaku tu hviezdicku ;-)... Myslim, ze hviezdickami sa casto vyjadruju aj sympatie kucharovi, nielen receptu.
janger
@mariamka , ta otazka redakcie sa tykala podla mna sutaze o najlepsi napad. Ale mozem sa mylit :-).
mariamka
@janger mas pravdu zaviedli to do Napadov, ja len, ze malo receptov si ukladam do KK, vecsinu poznam a ked chcem, viem si ich najst, viac sa mi paci to lajkovanie cez hviezdy, zahlasujem a uz sa nemusim o nic starat :) mozno je to aj o sympatiach, ale vecsinou k overenym Varechacom :)
andreac
@marto990 , podmienkou súťaže je byť zaregistrovaný na Varecha.sk, takže súťažia nielen tí, ktorí sa zaregistrujú v auguste. Ďalšou podmienkou (tohto kola) je uverejniť na Varecha.sk nový recept aj s fotografiou v čase od 1. do 31. augusta 2013. Redakcia
pusta
hm, bolo povedané, že tanto mesiac už nie kk, ale hviezdičkovanie. to si robíte z nás srandu?
marto990
suhlasim s @janger , hviezdičkovaním sa vyjadrujú aj sympatie varechacovi, nemusi ist stale len o recept ako taky..vyjadrim ze sa mi recept paci, ma peknu fotku a podobne, kliknem na 5hviezdiciek, ale neulozim si ho do KK, lebo ho robit nebudem a ani nechcem..tak to je aka hodnota receptu?..
som za KK
marto990
radšej by som zaviedol počítadlo KK..a pri hviezdičkách dajme tomu by sa objavovalo číslo, v koľkých KK už recept je..
aspon by tam bola aka taka kontrola tychto sutazi
mariamka
@marto to je vec pohladu, aj prispevky na blogoch, kadejakych diskusiach, FB sa palcuju, nevidim v tom nic zle, ja sa tu osobne s nikym nepoznam, tak ake sympatie? jedine k receptu a kulinarskemu umeniu, uz sme to tu rozoberali, ze istotne viac ludi oznaci, ze sa im recept paci, ako si ho ulozi do kk, nie je podmienka, aby som kazdy recept, ktory sa mi paci, aj robila, proste na to nemam, alebo sme nastaveni na ine chute, tie hviezdy su myslim objektine, kym kk dost zuzuje priestor, pisem asi divne, ale tak to citim
mariamka
tak to uz vobec :) pocitadlo by len zvadzalo preferovat recept, ktory chceme,, to by uz nebola sutaz, ale cielene vitazstvo :)
pusta
@marto990 , vysvetlím:
1. väčšina rp uložených do kk, ten kto si ich tam uložil, väčšina z nich nikdy nespraví.
2. ak sa rp páči, hoci nie je v kk, nemusí byť v kk, dokonca ani mať hviezdičku alebo aj má /to je anonymné - jedno i druhé/, zrazu zistím podľa komentára pod príslušným receptom, že ho konkrétny varecháč uvaril + aj foto pridal.
3. rp, ktoré osobne nemienim robiť, si do kk ani nepridávam, aj ked sa mi páčia.
4. ohodnotím hviezdičkami, ak sa mi rp páči, ale nemám možnosť na niektoré suroviny v ňom, ale viem si ten rp chuťovo predstaviť, tak ho lajkujem.
asi tak.
preto si myslím, že hviezdičky sú objektívnejšie. v kk mám ozaj veľa rp, ale ešte viac rp sa mi páči :-)
marto990
tak co tak online dotaznik, ktory sa potom odosle do firmy spravujucej Varechu, a bude sa tykat otazky: hviezdy alebo KK..




 



TOPlist