Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako v kuchyni využijete chutné suchohríby, bedle, dubáky, aj kuriatka. Nájdete v nej najlepšie recepty, ako z húb pripravíte chutnú nátierku na raňajky, polievku aj výborný stroganoff na obed, či ako ich premeníte na perfektnú zaváraninu v sladkokyslom náleve. Prečítate si, ktoré huby sú najvhodnejšie na sušenie, mrazenie, nakladanie, alebo len-tak ako jednoduchý snack.
Okrem nápadov a rád prináša Varecha aj najlepšie overené recepty na prípravu húb z portálu Varecha.sk. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A ako sladká bodka vás poteší inšpirácia z mesačníka Varecha.
Tieto recepty na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:
- Kulajda- Dubáková nátierka
- Bravčové karé na čerstvých hríboch
- Krémové špagety s hubami a kimchi
- Hríbové chlebíky
- Dubáčiky v sladkokyslom náleve
- Kurací stroganoff s dubákmi
- Krémová hubová polievka s hubovými knedličkami
Prílohu Varecha nájdete v piatok 23. septembra v denníku Pravda.
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku