Trendy:
Haló, je tu Halloween. 15 dôvodov na nefalšovanú halloweensku párty

Redakcia Varecha.sk, 29. októbra 2017     6 minút čítania

Vytiahnite bosorácke klobúky i upírske zuby, oprášte čarodejnícke habity a strašidelná párty môže začať. Ponúknite sa z našich NEchutných pochúťok, ktoré švihom vašej kúzelníckej paličky istotne s ľahkosťou vyčarujete aj u vás doma. Tak nech sa páči, vstúpte a ochutnávajte:


Prestrite stôl, veľká halloweenska párty začína.




Na úvod si dáme niečo zdravšie, nech to nie je len o sladkostiach.




Ako predjedo ponúkame krásne kostnaté pršteky - nebojte sa, sú zo špargle.




Nasleduje príšerkovská pizza - každý si ju môže nazdobiť podľa vlastnej chuti i vkusu.




Kto nemá rád pizzu, snáď si pochutí na pasta bolognese à la monsters.




Myslíme aj tých, ktorí chcú byť kreatívny, ale času nazvyš nemajú. Takéto toastíky vykúzlite za pár minút.




Pre veľkých hladošov tu máme pavúčie karbonátky.




Presúvame sa na dezerty a začíname s tekvicovým koláčom, ktorému sme k halloweenskemu "looku" pomohli len gumenými cukríkami.




Pre tých, čo nepečú, máme dobrú správu: na keksíkové strašidielka potrebujete len okrúhle "cookiesky", čokoládovú nátierku a penové cukríky marshmallow.




Teraz pozor, toto je len pre tých zručnejších: muffiny ozdobené cukrárskou poťahovou hmotou. Je to trochu babračka, ale ten výsledok. Ten stojí za to.




Toto je príbuzný k tým predošlým, muffin s krémom navrchu sa nazýva cupcake.




Jednohubky na paličke: cake pops. Dali by ste si jedno zakrvavené očko? Či radšej dve?




No a keď zvládnete všetký koláčiky, po tomto poslednom už budete len R.I.P., teda odpočívať v pokoji.




Tým, ktorí Halloween až tak nemusia, ale jesenné dekorácie si neodpustia, ponúkame túto decentnú výzdobu na stôl.




Jarabina, tekvičky a javorové listy. Krásne jesenné dni!



Foto: Shutterstock

Inšpirujte sa našimi jablkovými receptami:





Ak vám bolo málo, nech sa páči viac na halloweensku tému:
















Zaujal vás tento článok?

Všetky nové články a recepty môžete dostávať každé ráno do vašej e-mailovej schránky.




Diskusia k receptu



Pridaj komentár k článku:



TOPlist