Bezmäsitý „tatarák“ je lahôdka pre každého

Redakcia Varecha.sk, 5. marca 2018 o 08:00

Jasné, že mäso je mäso, ale skvelé jedlo sa dá pripraviť aj bez neho. Dnes sa sústredíme na bezmäsité "tataráky" - teda akési nátierky z nahrubo nasekanej zeleniny bohato ochutené voňavými koreninami. Stačí už len dochrumkava vypečený chlieb a tatarákové hody sa môžu začať.

Tatarák zo zeleniny


Foto: Remcula



Tatarák z olomouckých tvarôžkov


Foto: Kimlo



Hráškový tatarák


Foto: Zuzananoskova



Teplý karfiolový tatarák


Foto: Mariamka



Falošný tatársky biftek zo sójovej drte


Foto: Zirafninka1



Paradajkovo-avokádový tatarák


Foto: Pravda - Robert Hüttner



Tatarák z bedlí jedlých


Foto: Jahodovelizatko



Baklažán a´la tatársky biftek


Foto: Irenaw



Zemiakový tatarák


Foto: Ketty3811



Tatarák z cukety


Foto: Celero






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend

















Zdravé recepty na celý týždeň
















Komentáre k článku:

Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist