
Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
dobroty zo starej Bratislavy. Pripravil ich aj Peter Petráš, executive chef
reštaurácií Flamender v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Prešporská kuchyňa
v Pravde v piatok 5. 8. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Dukátové buchtičky s malokarpatským šodó- Štrúdle „almaréteš“
- Prešporský šniceľ
- Dusené žabie stehienka
- Zubáča s orechovo-mandľovou plnkou
- Morčací hrvoľ s gaštanmi
- Hubový „prát“ s kačacími pečienkami
- Špikový predkrm s „topeničkami“
- Prešporský paprikáš s maslovými haluškami
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku