
Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na výborné ľahké obedy s použitím čerstvej zeleniny a ovocia. Pripravil ich aj Ján Dudáš, šéfkuchár Bistra Dobrý deň v Kežmarku. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Ľahký obed
v Pravde v piatok 29. 7. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Siha na šošovici a lesnom ovocí- Mangalicový chrbát so slanými egrešmi
- Pstruha v kôrke s hráškovým krémom
- Sviečkovicu s kuskusom a so zeleninou
- Panenku s cuketovým rizotom
- Piškótovú tortičku s marinovanými čerešňami
- Vanilkovú terinku s mirabelkami
- Medové pšeno s flambovanými marhuľami
- Paradajkový posúch so zeleninou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku