Mili varechaci, poradte, aky druh torty upiect, aky krem pouzit, aku polevu, ak hodlam tortu zmrazit po dohotoveni a rozmrazit o tyzden.
Nebudem v case oslav narodenin mojej vnucky pritomna a od kedy som na vareche.sk , kazdy oslavenec dostal odo mna tortu. Vzdy v niecom bola ina, skusala som polevy, kremy, potahy. Teraz som sa rozhodla, ze pre zjednodusenie polevu nedam, iba piskota s kremom a osobitne urobim asi marcipanovu podlozku, ktorou sa torta prikryje po rozmrazeni a na nej bude prekvapenie, mobilny telefon zo zatial neistej hmoty, neviem, ci to bude MMF alebo marcipan, zajtra zacnem hladat na nete, ako sa vyraba a do narodenin mi aspon uschne a nebude ohybny. Tortu planujem vyrobit tento tyzden a oslava bude buduci tyzden v sobotu. Poradite mi? Aky krem, aby ostal kvalitny? Ako zmrazit a rozmrazit? Zje sa ihned, papkacov bude dost, takze sa uz odkladat nebude musiet. Zachrante ma, lebo by mi bolo luto vnucky, ze nedostane tortu odo mna, iba taku umelinu z obchodu. Alebo mate iny napad, co a ako urobit?
Dakujeeeeeeeeeeeeeeeem
Takže by som asi spravila čokoládový korpus a krém z vajec šľahaných s cukrom na pare a rozmiešaných s maslom. Prípadne naopak, bledý korpus a čokoládový krém, v tom prípade by si do vajec a cukru pridala kakao, alebo môžeš použiť ganache (čokoládu so šľahačkou, ten podľa mojich skúseností tie vydrží zmrazenie. Receptov je tu neúrekom, môžeš vyberať.
túto, varecha.pravda.sk/recepty/plnka-trepana-na-pare-fotorecep...
, a nemusíš sa báť.že pri rozmrazovaní sa plnka znehodnotí.