Krémy do rezov robievam často zo zlatého klasu. Posledné tri razy, ako som varila puding na krém, mám ho strašne riedky. Dávala som na jeden zlatý klas 4 dl mlieka, potom som znížila na 3 dl a tiež je riedky. Cukor nedávam, ten šľahám s maslom. Neviem kde robím chybu?!
Chcem sa spýtať, či na klasický biely krém používate aj niečo iné ako zlatý klas. Ak viete, poraďte prosím. V sobotu musím piecť a potrebujem iný svetlý krém, lebo sa bojím, že to bude zasa riedke.
Ďakujem pekne.
varecha.pravda.sk/recepty/plnka-do-medovych-platov/12201-...
varecha.pravda.sk/recepty/zakusok-7x1-fotorecept/33066-re...
Noo, zrejme som mala toho mlieka viac, držala som sa jedného vychváleného receptu :-(
varecha.pravda.sk/recepty/snehove-lopticky/5007-recept.ht...
Má výbornú chuť a pracuje sa s ním dobre.