Rôzne

Zelená príšera

bojar - bez fotkybojar, 27. augusta 2019

Neviem, kam sa obrátit, na koho to adresovať, tak sa pýtam "prečo zo všadiaľ na mňa čumí tá zelená príšera?

@zareaguj


Diskusia k téme

mirop
nebudes to mat z toho hlucneho mixera?
sovka62
V Alze som nikdy nič nekúpila a ani nikdy nekúpim, lebo ...zelená príšera! A je toho viac. Tlak mi stúpa, keď napr. v stredu príšera hučí "dnes Black Friday", prípadne "celý týždeň Black Friday". Kedy tomu somárovi niekto prezradí, že Friday znamená piaok? A dalo by sa napísať viac, ale viete, ten tlak mi stúúúúpaaa...
kvakac
No ták nebudte na neho zlý, veď je celkom sympaťak. A že je všade, nuž chce sa pretlačiť v biznise. Ja mám od neho už dve veci.
1x haji
haji
Je plno jiných truchlivých postav, ani nemusí mít zelenou barvu a ječák, nebo spojení s reklamou. Můj ovladač na telku láduji bateriemi každou chvíli. Je to nejvíce užívaný "chytrý" kus mé domácnosti.
Nová doba chce nové přístupy. Lampárna na nádraží už také neexistuje, tak kam asi se stížností na agresivní reklamu, zprávy apod? Ovládnout sebe, případně techniku, nebo oboje. Na zvýšování tlaku mám kafe a to si dopřávám moc ráda.
P.S. Zjistila jsem, že v dlouhé vlně reklam /jde na všech stanicích zaráz/ dokážu povysávat větší část své domácnosti.
evanaaa
Ja len, čo má tá príšerka spoločné s Varechou? Už som myslela, že sa jedná o špenát :)))))
sovka62
@afataga , porad, prosim ta, ako sa da zablokovat reklama. Budem ti velmi vdacna. Lebo zatial ju viem zrusit len tak, ze zastavíme program a potom rychlo pretocim vpred.
frezia68
@Afi ,hovoríš o PC,však? To používam,ale @Sovka myslíš telku ? Lebo v televízii by som tiež rada zablokovala všetky reklamy,poradí niekto ????? :-)))))))
haji
@kimlo (29.8.2019 21:58)
U nás už je reklama, včetně hore zmiňovaného alzáka, už i na veřejnoprávní telce, minimálně na dvou hlavních kanálech. Prý že platíme poplatek i proto, aby nemuseli vysílat reklamu. ČT chtěla poplatek opět zvýšit /?!/ - nesetkalo se v parlamentu s úspěchem, tak začali vesele "reklamovat".
kecupicek
Aj ja ho mám plné zuby, ale nenadávajte na neho tak strašne. Možno raz mu budete vďační za záchranu svojho života. Predávajú totiž aj jedlo vo vákuovom balení, kde sa po otvorení vrecka, doleje voda a jej pôsobením vznikne teplo, ktoré vám zohreje obed vo vedľajšom vrecku. Jedla som to, majú niekoľko druhov. Ako horolezci, potápači a českí turisti v Tatrách, by ste sa mali k nemu úctivo modliť, lebo to je jediná pomoc, ktorá sa o vás postará včas. A ak aj zomriete na niečo iné, nebude to od hladu, a preto by sa aj Varecha mohla niekedy zmieniť o takýchto druhoch jedla. Nechutí to ako v inter-hoteli, ale vždy lepšie, ako chrobáky, hady a iná háveď.