Varenie

Zdravím.

fedor68 - bez fotkyfedor68, 4. februára 2012

Zdravím vás. Už dlhší čas tu pokukávam, no k registrácií som sa dostal iba dnes. Je tu mnoho receptov. Chcem sa naučiť variť. Mal by som jednu prosbu. V článku, ktorý bol pridaný sem, gastro danubius, bola úvodná fotka ten vyrezaný melón-Carving frut. Je tu niekto z okolia alebo neokolia, kto by mi vedel poradiť, ako by som sa mohol naučiť toto prekrásne umenie, či povedať zopár návodov? Chcel by som prekvapiť manželku. Veľmi pekne ďakujem a prajem veľa úspechov vo varení. Fedor.

@zareaguj


Diskusia k téme

cistinka
Carving nie je varenie....píšeš, že sa chceš naučiť variť...Dnes tu jeden hádzal poobede reklamy na predaj carvingových nožov, ktoré k tomu potrebuješ. Ak to nie si ty...on si ťa nájde :-) Ale určite si vygoogliš aj kurzy na Slovensku. Dokonca cez youtube si nájdeš videá, kde máš návody na vyrezávanie. Ja mám celú carvingovú súpravu a naučila som sa sama cez tie videá :-)))
fedor68
Pani cistinka, nie, to som nebol ja. škoda, že nevidím tú reklamu. Kde ste objednali tú sadu a bola drahá? Pani babidka, dakujem, asi si objednam. Sneca dakujem, takto to bude lahsie.
cistinka
Ja som ju dostala k narodeninám pred tromi rokmi od sestry a myslím, že to objednávala niekde cez internet, ale neviem kde...a cenu tiež neviem.
evanaaa
@fedor68 , pekné od teba, že si nabral odvahu sa prihlásiť na Varechu, ako si iste zistil, oplatí sa ti tu byť, nielen pre rady ale aj pre dobré recepty. Tak ťa tu vítam, dúfam, že si zbytočne nepísal o radu a niekto ti ju dá. Inak je škoda, my sme tu mali jedného kuchára, on vlastne študoval na potravinárskej škole, či ako sa tomu hovorí, a tiež mal veľkú záľubu v carvingu, mnohokrát nám predvádzl svoje umenie. Teraz ho máme už len na FB. Ale ak ťa to zaujíma, naučíš sa to iste, fandím ti.
fedor68
Ďakujem za komentáre pani čistinka. Pani evanaaa, škoda, že iba bol, možno by mi dal nejaké rady, ak mal veľkú záľubu. Ďakujem aj za privítanie. FB nemám.
dorisa
Najdi si na facebooku Ronald Póda ....on sa venuje tomuto umeniu a je dobrý, určite bude rad, že niekomu poradí,pomože....skus
evanaaa
@doriska , ale om FB nemá, musel by Ronyho pohľadať inou cestou.
A @fedor68 , tu si tykáme všetcia, žiadna pani, či pán, na to máme tie prezývky, nicky. Sme ako jedna rodina ( šťastná), hihi.
fedor68
Dorisa, ďakujem za komentár, ale škoda, že to nemám aj ja, pretože mi otvára tú stránku, že sa nenašla. Evanaaa to som si všimol, len som nevedel, či aj ja už vám môžem tykať.
profikucharsk
Dobrý deň,
všetko o carvingu možete nájsť na našej stráke www.fruitcarving.sk , kde nájdete množstvo článkov a tiež pomôcok pre Carving. Ak by ste si s niečim nevedeli rady, na stránke je LiveChat kde vám radi poradíme.
Pekný deň :)