Rôzne

Zdravie pre celu rodinu

gm - bez fotkygm, 14. marca 2015

Prepačte že menim temu no pre mňa je to veľmi dôležite.Kupila som si hubu kombuchu pred asi dvomi tyždňami.Na vrchu sa vitvaraju biele guĽate fliačiky.Neviem čo robiť.Nechcela bi som o ňu prisť.Prosim poraďte.Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

klukodvody
Nevím jaký používáš postup a náčiní .Kdysi jsme ji měli také a byl u toho přesný návod na použití .Co si pamatuji napíši .Jednak skleněnou nádobu a ostatní všechno plast jak lžičku ta síto a mám dojem ,že jsme to zalévali čajem ale prosím tě to už si nepamatuji přesně a vždycky jsme ji snad propláchli .Podívám se jestli nemám někde návod .
klukodvody
tak jsem koukl na web a když si zadáš kombucha.cz jsou tam všechny rady a popisy .Ale skutečně se proplachuje a dává do čaje ,ale to asi víš.
používateľ nemá avatar
gm
gm
Ďakujem za radu.hubu preplachujem za každým zlievaním no čí tala som aj su na internete zopar videí kde nepreplachuju vo vlažnej vode iba tak ju preložia do druhej fľaše z novým čajom.Budem ešte skúšať hľadať nejake rady snaď niečo najdem.Moje dievčata to tiež pijú a chutí im to.Zlievala som to už dva razi a až teraz takýto problem.
používateľ nemá avatar
gm
gm
Ďakujem ti nadia.Prave som si prečitala članok o kombuche.Už asi viem včom bol problem.Si super dik.
nadia56
@gm , som rada ze som ti pomohla, pekny nedelny den ti zelam a vela zdravia :-)