O Varecha.sk

Zase reklamujem

rolfynka - bez fotkyrolfynka, 26. júla 2011

uz tri dni som nedostala nove recepty z varechy dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

kucharronald
@rolfynka pri takomto probléme kontaktuj emailom varechu, redakciu alebo webmastera. Diskusia nie je o problémoch vareche, potom to bude neprehliadné. Ja Denný súhrn dostávam..
maartina
...mne denný súhrn tuším tiež chodí, aj keby nechodil, ani si to nevšimnem, lebo vždy, keď mám chvíľku voľna, tak "kuknem" čo je nové na našej Vareche :)
evanaaa
Ani mne neprišiel pár dní, ale už o tom nepíšem, recepty si vyhľadám inak, ako aj teraz som bola nútená, desaťkrát príde súhrn, raz nepríde......
andula1964
ale veď sa nič také nestane treba si pozrieť nové recepty veď to sa stáva ,všetci máme právo na omyl ;-)
enge149
aj ja som nemala dva dni a dodatočne sa to už poslať nedá,tí čo nemajú toľko času je pre nás výhodnejší tento denný súhrn,mňa to poteší,keď mám všetko a prečítam si to aj neskôr,keď mám čas...
diabambulka
ani ja som nedostala teraz niekedy recepty, ale ďakujem michsamant, za info kde môžem hľadať a nastaviť si denné nastavenia, to som vôbec netušila. ďakujem hneď to idem kuknúť :-)))
dada90701
Ja to mám takto nastavené od začiatku čo som sem prihlásená (priznávam, že to nie je dlho), ale denný súhrn mi ešte ani raz neprišiel. Už som to vzdala a radšej si tie recepty pozriem tu.
kuchticka
Tiez som niekolko dni nedostala, ale nestazujem sa. Ved si najdem VAREChU i recepty inak. Nechcem nikoho sekyrovat, ved sa nic nedeje.
renama
Aj ja to mám nastavené od začiatku a ani raz nedošiel denný súhrn, ale denne si sama pozriem čo je na Vareche, tak mi to veľmi nevadí
sjuz
dievčence, veď berte trochu ohľad aj na to, že sú prázdniny....a aj tí naši redaktori si musia odpočinúť, veď kmitajú celý rok non stop...trošku tolerancie:)
misenka
chcela by som vas poprosit o recepty na napoje,zmrzliny... s vyuzitim smoothies maker,dakujem