ahojte, nedávno som si kúpila zapekacie mišticky, no neviem, ci ine ako creme brulee a suffle sa v nich dá robiť.. Mohli by ste mi dať inšpiráciu, prípadne linky, čo by som v nich mohla robiť? A este sa chcem opýtať, prečo sa musí dať do plechu voda, aby som mohla v mištičkách niečo upiecť? Ďakujem veľmi pekne za rady.
@zareaguj
Utkvelo mi to v hlave, lebo väčšinou sa v tom robia sladké dezerty a toto bolo niečo na slano :-)
a tieto sú horúci čakatelia varecha.pravda.sk/recepty/pecena-pasteta-z-kacacich-pecie...
varecha.pravda.sk/recepty/divinova-pasteta/9508-recept.ht...
varecha.pravda.sk/recepty/sojova-pasteta-so-shitake-konak...
princíp rovnaký - misky nahrubo natrieť maslom, vliať zmes na paštétu, dobre uzavrieť alobalom a vložiť do vysokého plechu s vlažnou vodou. prísady podľa nálady. nech sa ti vydarí :-)