Rôzne

Zajímal by mne názor redakce :-)

malina - bez fotkymalina, 19. marca 2013

Dobrý den,všem lidičkám,kteří vytvořili tuto stránku.Je to dobré,jak pro začínající kuchtíky,tak i pro inspiraci nás ostatních.Kolikrát už nevím co vařit a najdu zde vždy něco lákavého.Zatím jsem byla s výsledkem vždy spokojena.Zajímalo by mne však jedno-jak na vás zapůsobily ty negativní názory některých lidí a jestli jste dosáhli toho,čeho jste chtěli?To myslím v dobrém.Jestli to splnilo vaše očekávání a těch pár hnidopychů vás nemůže rozhodit.A nebo jste od toho čekali více či méně?Přeji Vám hodně spokojenosti a velké dík za všechny :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
vykryštalizovalo sa tu pár jedincov, ktorí ničím nepresvedčili, len vŕtajú do každého receptu,z nich si netreba robiť ťažkú hlavu lebo je tu viac podnetných komentárov, ktoré to prevážia, ne druhej strane sa tu objavilo aj pár provokatérov, ktorí nahodia blbosť a čakajú ako sa diskusia rozvíri a z povzdialia to sledujú a smejú sa , ma to tiež netreba reagovať, sú tu už zvučné mená, ktoré dokáži nezištne poradiť a o ich názor sa dá oprieť
rulik
ospravedlňujem sa, nehovorím za redakciu, akosi mi to ušlo a nedalo...
2010
Hnusoby , hnusne vrtacke aj vcera napadli ubohu mladu kucharku co nazvala rybu, krabom a tym padom krab je vegetarianske jedlo.
Ked ju slusne upozornili tak sa rozculila a nakonci vsetci nezaintesovany uznali ze krab je vegetarianske jedlo a vrtakom treba zruzit registraciu.
ethanel
@2010 ty vrtaaak jeden australsky, krab je korovec a nie ryba :) xi xi jedine co mozem povedat k tomu ze nepresny popis receptov a surovin vedie k tymto vojnam i ked niekedy to rypanie od urcitych osob je hrozne a niekedy az priliz zaujate.
lusinkab
@2010 :-)))) a to akoze fakt??? @ethanel :-) pekne si to napisal lebo keby niektore recepty alebo diskusie napisal niekto iny tak by urcite neboli tak rozoberane az do poslednych detailov
2010
@ethanel , ale v tomto pripade sa uplne mylis !!! :-) ten korovec bola lacna ryba , sorry len 25% ryba zvysok muka a MSG , pod zvadzajucim menom...krabie tycinky alebo vsade inde Surimi.
2010
Hmm. mozno ze ja sa mylim a co ked tie krabie tycinky maju len muku , do prcic potom mala pravdu , je to vegetarianske.
jody
a pršteky z kraba sú vegetariánske? :)
lusinkab
@jody samozrejme vsetko je tu predsa mozne :-) a z prstekov sa tak najes,ze ani chodit nebudes vladat :-)))))) ale nie vsetko v ramci srandy
angast
@2010
vrták jeden - pokiaľ si pamätám, tak naozaj hovorila že pršťoky
z kraba. A ty nás tu zavádzaš a ukazuješ nohy kraba :-))))
pusta
chlapci, ste jednoducho super, človek sa aj zasmeje a zároveň priučí :-)
2010, vdaka ti za priložený link
pusta
chlapci, ste jednoducho super, človek sa aj zasmeje a zároveň priučí :-)
@2010 , vdaka ti za priložený link
pusta
@ethanel , to je pravda. môjmu priateľovi šéfkuchárovi posielajú živé kraby z Nemecka, ale ako dar /nie sú však z Nemecka/
babidka
Ak sa pytas na to , ci Varecha splnila moje ocakavania - ANO. Niektore veci sa urcite este daju vylepsit , ale ...aj tu stale pribudaju novinky .
No a tie zabomysie vojny - niektore su iba malicherne prekaracky , niektore su myslene ako vtip /ktory nie kazdy pochopi / .Niektori si zmylili Varechu s Pokecom ci FB riesia si ti asi nejake svoje neuspokojene tuzby po pozornosti ci po uznani ??? Panboh s nimi .
A taky Vrtak Australsky s nickom @2010 ? Mam ho rada !!Mozno je niekedy az prilis priamy , ale vie byt aj velmi vtipny a myslim si ze vie ocenit dobre a kvalitne jedlo , vela precestoval , vela toho pojedol aj popil /myslim roznych napojov/ :-) Na rozdiel od niektorych dalsich vrtakov tu pridal niekolko skutocne noblesnych , zaujimavych a hodnotnych receptov .Ktore asi z recesie teraz skryl:-((
Obcas sa tu objavia mudrci ktori vsetko vedia najlepsie - ale casom sa stratia . Netreba im davat privelky priestor -ked nemaju divakov alebo sparingpartnerov s ktorymi sa mozu dohadovat o hlupostiach tak sa casom odmlcia a stratia sa .Nikto za nimi neplace . Bohuzial medzitym narobia skody ked mlatia hlava- nehlava a znechutia ludi , ktori by mohli na Vareche urobit / a navarit/ este vela noveho a zaujimaveho . Jedno je iste : Varecha mi prinasa kazdy den nieco dobre , zaujimave, pekne ...lebo rada varim , rada jem a mam rada zaujimavych ludi....
1x malina
lusinkab
....ja mam rada velmi rada krabikoch :-) cerveneho som este nepapkala ale o modreho nudzu ..... a netreba mi k nemu nic ine iba kliestiky a moje ruky.... ziadne prilohy nic len ten krabik :-)
ethanel
@pusta tusim sa lovia len v Norsku a Kanade a lov je sezon a obmedzeny na pocet ... Jedol som ho ken raz ale stalo to ta to.
pusta
@ethanel , pravdu vravíš
chodí mu to okolo vianoc
a stoja za to, je to delikatesa
afataga
mozno ak sa z tych prstekov olupu nechtiky, tak su vegetarianske
afataga
z coho sa vyrabaju tzv. krabie tycinky vie kazdy sudny clovek a kto nevie, moze si to precitat, uz sa to tu rozoberalo viac krat, uz len cena tohto zvlastneho produktu vela napovie
evanaaa
@babidka , pridávam sa k tebe, ty vždy hovoríš aj za mňa. Aj na oblohe sa občas zjavia mraky, nie je vždy slnečno, aj tu je to podobne....no, kým sú mraky, ešte to ako-tak ujde, horšie je ale, ak sa rozpúta búrka, to už mám aj ja strach, nepáči sa mi. Si ako múdra vedma, vždy to vystihneš.
sovka62
@babidka , píšeš, ako by si nazerala do srdca. Varechu milujem, veľa som sa tu naučila a nielen o varení, skoro rovnako veľa o používaní počítača, vďaka dobrým radám, ktoré som dostávala, keď mi niečo nešlo.
Vadia mi vrtáci, ktorí robia dusno, ale snažím sa nevšímať si ich a nedať sa znechutiť. Škoda, že viacerí to kvôli podobným vzdali, chýbajú tu.
mariamka
pani @babidka kompliment, Vase vyjadrenia su pekne relevantne a k veci, budete aj moja "hovorkyňa" :)
pampusik
Kto tu robi dusno? Sem s nimi nech ich pokusem :D Baby nedajte sa!
arasidka
A ja dodávam, že som krabie mäso nikdy nejedla , mám takú zvláštnu náturu - že ma to odrádza od takých špecialít - ako sú kraby, chobotnice, divné ryby a iné živé tvory, ktoré sa nám pletú pod nohy, keď si užívam dovolenky pri mori :)))
tiginko
@arasidka voľakedy to pekne povedal majster Menšík, niečo ako: zásadne nejem niečo, čo sa kŕčovite drží taniera :-)
arasidka
@tiginko - tak nejako. Ono to bude aj tým, že taká chobotnica vyzerá tak, ako vyzerá. Krab, či náš rak detto, ja by som to ani neuvarila pre druhého. Enem nech si to žije tam, dze sa to "narodzilo".
zvoncek
súhlasím s arašidkou, jedzme a pime to, čo sa u nás pestuje a chová,
kedysi naši predkovia nemali chýru slychu (necestovalo sa ) o týchto jedlách , či ovocí. V poslendých rokoch sa tu udamocnila cuketa, brokolica, kivi, to sme v mladosti nepoznali, ale teraz si to mnohí z nás dopestujú v zahrádkách, tak proti tomu nič nemám, dokonca aj keď záhradku nemám, tieto tri druhy často jedávam.
2010
Nastastie nedavno v 18 storoci slahta nanutila europanom ze musia pestovat tu hnusobu z noveho sveta , aj ked sa strasne branili tym certovym jablkam - zemiakom , fazule, paradajky , kukurica , papriky atd. takze nic nove pod slnkom za 200 rokov mozno brokolica vytlaci halusky ako slovenske narodne jedlo :-)
babidka
@2010 - mas pravdu :-) Casto pocujem a citam ako niektori ludia tvrdo bojuju proti "novotam" - a popritom zabudaju , ze velmi vela nasich beznych kazdodennych pokrmov nemaju naozajstny domov u nas :-)