Diskusie
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár dnes 19:48
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 993 najnovší komentár dnes 20:37
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 993 najnovší komentár dnes 20:37
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár dnes 19:48
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 540 najnovší komentár dnes 20:37
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár dnes 19:48
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Malakoff - nepečená mandľová torta +fotopostup -
Pomaly pečený bravčový bôčik -
Krehké koláčiky v tvare hríbov +video -
Mandarínková marmeláda so škoricou a s vanilkou. Bude úžasná nielen na vianočku +video -
Bôbovo-zemiakové placky s kyslou kapustou +fotopostup -
Bezlepkové moravské koláče s tvarohom a čučoriedkami +video -
Opekaná zemiaková panvička
-
Orechový krémeš +fotopostup -
Vianočné pečivo - rumové guľky a šuhajdy z ľadových gaštanov -
Vianočné pečivo - zvončeky a srdiečka +video -
Orechovo-kávový rez s karamelovou plnkou +fotopostup -
Malakoff - nepečená mandľová torta +fotopostup -
Košíčky z krehkého cesta s marhuľovým džemom +fotopostup -
Pomaly pečený bravčový bôčik
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO
-
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli -
Mesiac do Vianoc: 15 najklikanejších sladkých receptov minulých sviatkov -
Niečo na nakopnutie: 11 receptov na kávové koláče, ideálne sladké povzbudenie -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti -
11 hrnčekových receptov: Bábovka, muffiny, buchty, medovníky aj krémové zákusky, ktoré upečiete aj bez váhy
náhodou, vysmažené olomoucké syrečky sú veľká dobrota
Prečo? Máš s ním zlú skúsenosť? Podľa mňa tam nie je nejaký výrazný rozdiel v chuti. A vieš , pokaľ to tvoje foto nie je z dávnej histórie, tak si ešte mladý, ale podaktorí z nás si už musia strážiť príjem tukov.
No neviem teda či sa dá pribrať z dobrého eidamu teda ak ho nezjes pol kila naraz a ak si chce niekto strážiť postavu tak nech vyprazi aj 10%eidam furt to bude vyprážané....
S tým vyprážaním máš pravdu. To stráženie si príjmu tukov nie je len kvôli postave, ide skôr o cholesterol. A budeš sa čudovať, ale aj chudý človek ho môže mať vysoký.
Ja už nesmažím vôbec. Rezne robím len sem-tam aj to len v rúre.
Je možné, že se tam také dopracuji, ale mně to suché nechutná. To se radši obejdu 2x. Je plno jiných dobrot.
Ani z rúry nemusia byť suché. Úplne bez tuku to nie je ono. Robievam ich na papieri potretom trochou oleja a vrch tiež pokvapkám olejom. A samozrejme sa nesmú vysušiť. Mne je to takto hlavne pohodlnejšie. Cuketu tiež takto robím. Naukladám na plech a nemusím stáť pri panvici.
Aha, vidíš, já tě nepochopila, až teď, že byla Mozzarella za zenitom...! Mám delší vedení. Před nedávnem jsem stála u hodně zlacněné Mozzarelly. Naštěstí mě napadlo prohmatat pytlík. Nic ke hmatu v něm už nebylo... Člověk musí být opatrný a někdy ani to nepomůže.