Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 29 najnovší komentár 3. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 3 najnovší komentár 10. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Prídete si na svoje: 8 receptov na drobné slané pečivo pre všetkých, ktorí zbožňujú olivy
náhodou, vysmažené olomoucké syrečky sú veľká dobrota
Prečo? Máš s ním zlú skúsenosť? Podľa mňa tam nie je nejaký výrazný rozdiel v chuti. A vieš , pokaľ to tvoje foto nie je z dávnej histórie, tak si ešte mladý, ale podaktorí z nás si už musia strážiť príjem tukov.
No neviem teda či sa dá pribrať z dobrého eidamu teda ak ho nezjes pol kila naraz a ak si chce niekto strážiť postavu tak nech vyprazi aj 10%eidam furt to bude vyprážané....
S tým vyprážaním máš pravdu. To stráženie si príjmu tukov nie je len kvôli postave, ide skôr o cholesterol. A budeš sa čudovať, ale aj chudý človek ho môže mať vysoký.
Ja už nesmažím vôbec. Rezne robím len sem-tam aj to len v rúre.
Je možné, že se tam také dopracuji, ale mně to suché nechutná. To se radši obejdu 2x. Je plno jiných dobrot.
Ani z rúry nemusia byť suché. Úplne bez tuku to nie je ono. Robievam ich na papieri potretom trochou oleja a vrch tiež pokvapkám olejom. A samozrejme sa nesmú vysušiť. Mne je to takto hlavne pohodlnejšie. Cuketu tiež takto robím. Naukladám na plech a nemusím stáť pri panvici.
Aha, vidíš, já tě nepochopila, až teď, že byla Mozzarella za zenitom...! Mám delší vedení. Před nedávnem jsem stála u hodně zlacněné Mozzarelly. Naštěstí mě napadlo prohmatat pytlík. Nic ke hmatu v něm už nebylo... Člověk musí být opatrný a někdy ani to nepomůže.