Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 541 najnovší komentár včera 22:09
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 541 najnovší komentár včera 22:09
- Petra5: Dusenie mäsa 7 najnovší komentár 17. júla 2025
- Lopka1313: Pľúcka z ovce 12 najnovší komentár 15. júla 2025
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár 9. júla 2025
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 437 najnovší komentár včera 22:09
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 1 najnovší komentár 9. júla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Syrové trojuholníky
-
Mleté hovädzie mäso s ananásom a jazmínovou ryžou v sladko-pikantnej omáčke
-
Viničkový (červenoríbezľový) koláč s mrveničkou +fotopostup
-
Najlepšia mramorová bábovka
-
Šalát z nových zemiakov s paradajkami a mozzarellou
-
Pečené paprikové kolieska so syrovou plnkou +video
-
Ovsená kaša so semienkami a zázvorom
-
Cuketový koláč s marhuľami a mrveničkou +fotopostup
-
Lístkové trubičky so snehovou plnkou
-
Syrové trojuholníky
-
Cmarový koláč s ríbezľami a posýpkou
-
Mleté hovädzie mäso s ananásom a jazmínovou ryžou v sladko-pikantnej omáčke
-
Viničkový (červenoríbezľový) koláč s mrveničkou +fotopostup
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou +video
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Chutný jedálniček: 14 tipov, čo variť tento týždeň. Fašírky, prívarok, placky, pizza rezne aj sezónna zelenina
-
Overené časom: 10 najklikanejších receptov na ovocnú bublaninu v histórii Varecha.sk
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Vďačné občerstvenie: 13x kysnuté koláče do ruky. Chutné na raňajky, praktické na výlet aj na cestu na dovolenku
-
13x guláš na nedeľu: Krčmársky, pivný, maďarský, segedínsky... A pre pohodlných aj recept na guláš robený v rúre
-
13 slaných aj sladkých receptov: A zase tá cuketa! Nebojte sa bohatej úrody, toto sa z nej na Vareche varilo a pieklo minulú sezónu
náhodou, vysmažené olomoucké syrečky sú veľká dobrota
Prečo? Máš s ním zlú skúsenosť? Podľa mňa tam nie je nejaký výrazný rozdiel v chuti. A vieš , pokaľ to tvoje foto nie je z dávnej histórie, tak si ešte mladý, ale podaktorí z nás si už musia strážiť príjem tukov.
No neviem teda či sa dá pribrať z dobrého eidamu teda ak ho nezjes pol kila naraz a ak si chce niekto strážiť postavu tak nech vyprazi aj 10%eidam furt to bude vyprážané....
S tým vyprážaním máš pravdu. To stráženie si príjmu tukov nie je len kvôli postave, ide skôr o cholesterol. A budeš sa čudovať, ale aj chudý človek ho môže mať vysoký.
Ja už nesmažím vôbec. Rezne robím len sem-tam aj to len v rúre.
Je možné, že se tam také dopracuji, ale mně to suché nechutná. To se radši obejdu 2x. Je plno jiných dobrot.
Ani z rúry nemusia byť suché. Úplne bez tuku to nie je ono. Robievam ich na papieri potretom trochou oleja a vrch tiež pokvapkám olejom. A samozrejme sa nesmú vysušiť. Mne je to takto hlavne pohodlnejšie. Cuketu tiež takto robím. Naukladám na plech a nemusím stáť pri panvici.
Aha, vidíš, já tě nepochopila, až teď, že byla Mozzarella za zenitom...! Mám delší vedení. Před nedávnem jsem stála u hodně zlacněné Mozzarelly. Naštěstí mě napadlo prohmatat pytlík. Nic ke hmatu v něm už nebylo... Člověk musí být opatrný a někdy ani to nepomůže.