Zdravá výživa

Vitamínový deň

finczi - fotkafinczi, 10. júla 2014

Zdravím vás, vážení Varecháči/čky!
Už istý čas si plánujem do svojho životného štýlu zaviesť tzv.vitamínový deň. Jeden deň v týždni sa konzumuje iba ovocie a pije sa len čistá voda, prírodné ovocné šťavy alebo bylinkové čaje. Rada by som to striedala so zeleninovým dňom, keď sa okrem konzumácie zeleniny pijú zeleninové šťavy, voda a bylinkový čaj. Máte s týmto skúsenosti? Možno si mám na niečo dať pozor, alebo sa niečoho vystríhať...Aký máte na to názor? Poradíte mi, prosím? Ďakujem!

@zareaguj


Diskusia k téme

smajliqa
@finczi davaj si pozor na ovocny den.... precitaj si o ovocnych freshoch, su velmi kaloricke,,, aj prirodny cukor je ,,cukor,, , a tieto stavy by sa mali pit len max.do 14tej hodiny a to tiez len v obmedzenom mnozstve...
1x gorula
jozka2
finczi,mam skusenosti s ovocnymi stavami,ktore sa piju 3 dni,Nic sa nej,/ale ani sa ti nebude chciet/,mam to z malickej knizky od R.D.POPE.M.D,,NORWALK LABORATORY'/research department/prvy krat bola editovana v r.1936.Tu je rozpisane v akom pomere by sa mala miesat zelenina a ovocie a co s cim na jednotlive choroby,je tu prave napisany recept ako si detoxikovat organizmus a vycistit limfu...,ale je potrebne aby bol zaz.system v poriadku a predom je potrebne si urobit vycistenie zal.crev.traktu klizmami a jest iba lahku stravu zeleninovu a nejake oatmeal alebo ine kase.na to potrebujes :4-6 grapefruit,/podla velkosti ovocia/,2-3 citron a Tolko pomarancov aby vzniklo 2L stavy.pit tak, aby v 1 pohari/250 ml/bolo polovica juice a polovica doliata vodou.KED zacnes procedure,najprv musis vypit HNED PO ZOBUDENI 1 pohar/250 ml/vody teplej alebo izbovej teplotu s 1 pl Glauberovej soli,dobre rozmiesat aby sa sol rozpustila,po 30 min,potom treba vypit 1 pohar ovocnej stavy s vodou a potom sa pije kazdych 20 min/cize na den vypijes 2L stavy riedenej s 2L vody/.Vypije sa to asi do tretej popoludni,neslobodno nic jest,ak je clovek velmi hladny tak zjest kusok pomaranca alebo grapu alebo stavy.Vecer pred spanim je potrebne urobit klistir s 2 L vody a 1 citron stavy,Toto robit pocas 3 dni.3 galony toxickej lymfy bude nahradene 3 galonmi alkalickeho juice.Ale pored sa so svojim lekarom a rob to podla tvojho zdravotneho stavy.Taketo vycistenie lymfy staci 1x za rok a nemusis sa trapit ovocnymi dnami,najlepsie je robit 1 dnove hladovky iba s cistou vodou 1 x tyzdenne.