Rôzne

Virtuálna tržnica varecháčov

sjuz - fotkasjuz, 31. mája 2011

Našla som na nete tržnicu, kde sa zaregistrujete, a môžete ponúknuť ostatným svoje domáce výrobky. Otvoríte si tam vlastný stánok, a ponúkate.
Nechystá Varecha niečo takéto? To by bolo super:) - Už vieme, kto tu dobre varí:) - poznáme sa - nebolo by to od veci....čo poviete?

 www.delikatesy.sk/trznica...


@zareaguj


Diskusia k téme

sylvinka
Toto by fakt nebolo od veci. Je tu veľa šikovných varecháčov,ktorí by určite mali čo ponúknuť.
kucharronald
,,Péééééééééť eur", ,,Pekná pani, Vám to dám aj za štyri" :))) čo si myslíte, bola by tu atmosféra ako naživo? :)))))))))))
frezia68
Fíha,to je nápad...asi by som viac kupovala,ako predávala,len či by boli prebytky produktov?
kucharronald
Pozeral som tú stránku, a bohvie ako tomu nechápem :) Ak som dobre pochopil, predávajú tam 5 produktov, zatiaľ? Tu na vareche by som ocenil tiež niečo takéto, vedľa zážitkov, diskusii a medzi mojou varechou by mohla pribudnúť nejaká nová kolonka, a kde by sme pridávali to, čo by sme chceli napr. darovať, kúpiť alebo predať :) Ale pravdaže iba veci, ktoré sa týkajú gastronómie :)
vcelka
No, niektorí by tu najviac predávali svoje rady... :-))
tomas
@kucharronald asi chápeš dobre naozaj tam je 5 produktov, my sami sme uvažovali nad nejakým spoločným e-shopom (tržnicou varecháčov a kulinárskych firiem) a my sami nevieme, či sme dostatočne veľký web, aby sa vytvorila dostatočná ponuka a dopyt. ono je fajn ak oni majú 5 vecí na tržnici, len či tam príde aspoň pár zákazníkov je druhá vec.

lebo niečo podobné máme v pláne na Vareche a rozmýšlame, či by bola dostatočná ponuka a dopyt...
evanaaa
Stálo by to za pokus - na dobu určitú - skúšobnú, aspoň pol roka, ak by sa to neujalo, za ten čas by sa to snáď zistilo. A možno by to malo aj úspech, ktovie. A mohli by sa tam predávať alebo vymieňať aj pomôcky do kuchyne - ja mám dva tieto mixéry, jeden zamením za...., alebo kto má to, či ono, kúpim, hláste sa....., predám zánovnú pekárničku lacno ( dostal-a som novú do daru ), proste, niekto ľahšie zoženie, druhému to robí problém, no, a tak podobne.
diabambulka
súhlasím s evanaaa, znie to zaujímavo a za pokus to stojí. Vyskúšajme a uvidíme, aspoň si potom nemôžete povedať, že sme to neskúsili :-)))
marianna76
tiež by som brala, taký bazarik, tak nejak kupujem aj veci pre deti a zas predám, ktoré nepotrebujeme.
sjuz
tak nejak som to myslela:) - predaj, výmena....