Rôzne

Vianočné oblátky

bosorecka83 - fotkabosorecka83, 20. októbra 2011

dobrý deň....ja viem, že je možno skoro, ale vlani som sa k nim u nás
nedopátrala, tak by som vás chcela poprosit či náhodou neviete o
niekom kto v okolí Sobraniec alebo Michaloviec robí domáce
vianočné oblátky.....mne tie kupované vobec nechutia :( bola by
som velmi rada ak sa mi niekto ozve :) dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

trencanka
Ja tiez nemam rada kupovane. Pred 3 rokmi som si kupila oplatkovac a peciem si sama.
mery8658
trencanka prosím Ťa kde si kúpila oplatkovač a aký - poraď lebo už pár rokov mi to vŕta v hlave a po vianociach vždy na to zabudnem. Na internete som nič nenašla .
danusik333
Ja by som tiež rada vedela, kde sa ten stroj dá kúpiť. Tiež by sme si chceli doma robiť. Domáce sú domáce.
morenajea
Domáce sú domáce. Mám šťastie, každý rok si ich môžem zohnať od kolegu z práce. Nie také klasické ako na zlepovanie - oni z nich robievajú výborné trubičky.
gobivar
Skúste adresu: www.magropom.sk tam sa dá objednať stroj na pečenie oblátok
trencanka
Veru, kupila som v Magropome, netusim ake maju terminy dodania, Vianoce sa blizia a vzdy je to potom nadoraz. Mne sa minuly tyzden podarilo kupit este jeden stroj na opatky, je to uz taka starozitnost, ale na elektriku, som zvedava ako bude piect. Ja som maniak na vianocne oblatky. Dost mi trvalo kym som vychytala tu spravnu hustotu cesta, skusala som, vymyslala, robievam s orechami, s anizom a skoricou, medove, klasicke s troskou pravej vanilky. ked sa daju dobre ingrediencie, vzdy su dobre. Len ten cas pri nich sediet :(
nadia56
@mery8658 ,oplatkovac som si kupila minule leto, nebola sezona, takze dodacia lehota bola tri mesiace, objednala som si ho v Magropome, vsetko som vybavila cez internet, spravili mi ho na poziadanie na napatie 120V, staci tam napisat, zaslu ti ponuku, tvary foriem a aj cennik, komunikacia s touto firmou je bezproblemova, pridavam e-mailovu adresu, mozno sa zide magropom@magropom.sk pekny den vsetkym :-)
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
@bosorecka83 ,neviem neviem či sto stihneš do vianoc.Teda nie ty, ale dodavateľ. V tomto období majú tohoveľa. Neviem odkiaľ si, ale keby si im povedala, že si preto prídeš, vždy sa nejaký nájde. Ja som tak kúpila. Ale mne nebol až taký problém ísť z NR do NZ. Ja už oblátky pečiem jedna radosť, ale stále ich stačíme minúť.
ppokia
Ahoj tiež pečiem oblátky zatiaľ len slané a sú vinikajúce tež si chcem kúpiť stroj, z MAGROPOM, poslali mi aj cenník aj vzory na objednanie objednávky brali do polovice oktobra ak by ste tam chceli zavolať tu je č. 035/6572151 tam vám povedia presne kedy a ako dlho trvajú objednávky.
erided
Od MAGROPOMU mám už dve oblatkárne,sú super i ked dosť drahé,ja robím aj bezlepkové,ak by mal niekto záujem si kúpiť hotové,stačí napísať.Tento rok ma vyšla oblatkáreň na 250 eur.