Ahojte!
Chcela by som sa poradiť, akú rybku mám kúpiť na vianočný stôl. Zvykli sme mať pangasiusa, ale rozhodla som sa pre zmenu. Ktoré ryby nakupujete a kde?
Ahojte!
Chcela by som sa poradiť, akú rybku mám kúpiť na vianočný stôl. Zvykli sme mať pangasiusa, ale rozhodla som sa pre zmenu. Ktoré ryby nakupujete a kde?
nasi maju vacsinou podkovicky z kapra ;-)
skusala som aj filet zo sumca, celkom bol dobry
a pravidelne robim aj treska salat s bulharskym a feferonkovym.
Mllieko, olivový olej, petržlenová vňať, cibuľa, cesnak, čerstvá zelená paprika nakrájaná na kolieska, soľ, vegeta. Rybu naložíme do uvedenej marinádky a necháme odležať cez noc, potom zlejeme, vnútro ryby opäť naplníme ešte čerstvou cibuľou a upečieme.
pripravený v dobrej marinádke a to:
petržlenová vňať, citrón pokrájaný na kolieska, soľ, veľa cibule, cesnak, jedna zelená paprika pokrájaná na kolieska