O Varecha.sk

Varecha a Piano

roztliezkavacka - fotkaroztliezkavacka, 16. októbra 2012

Ahojte! Niekedy je tých reklám na webe veľa. Čo keby tu bolo to Piano? Človek by si zaplatil Piano a mal by Varechu bez reklám?

@zareaguj


Diskusia k téme

abdul
K tomu spoplatniť klik myšou, mrknutie okom a sme doma.
Na elimináciu reklám existuje viacero bezplatných spôsobov. Samotné Piano je spôsob ako žmýkať z ľudí peniaze.
jakamaka
Len nedávno som sa sem prihlásila... sklamaná z Piana na blogoch...a zas aj tuná to chcú spoplatniť?! Nejde o peniaze ani tak veľmi, ako o princíp, že potom klesne kvalita a ubudne kvalitných receptov /môj názor/ ...
sovka62
Ale veď si tú reklamu vypnite sami pre seba, nevšímajte si ju. Kým som si neprečítala túto diskusiu, ani som nevnímala, čo je po stranách obrazovky, až teraz som sa pozrela, veď na Varechu chodím pre niečo iné a reklama ma vôbec neruší.
eva53
mňa teda tie skákajúce reklamy vystrašili, keď ich tu začali dávať, myslela som že sa mi pokazil počítač. Ešte nikdy som na reklamu neklikla, lebo tu tiež chodím kvoli receptom a nie postranným lákadlám :-)
evanaaa
Reklamy mi vôbec nevadia, ba, niektoré sú celkom zaujímavé, kto nechce, si ich nemusí všímať. Možno by mi aj chýbali. Ale nechýbali by mi napríklad v TV.
jerica
hahahaha .... tak to sa mi tiež páááááčíí !!! mne to nevadí, stačí klik,možno aj šťuk.
tomas
Reklamy sú tu, aby pokryli prevádzku webstránky (servery, hostingy, programátorov na vývoj nových funkcií a rôzne iné veci).
hubata
Čo by ste chceli po bokoch?
Suchú handru na dne morskom?
nazarboncuk
ale no, zijeme v reklamnom svete. kto nechce reklamu, nech nezapina tv, nepocuva fm, navychadza z domu a neleze na internet
elixir
...alebo nainštaluje Firefox a pridá zásuvný modul ad blocker ...
Ja mám po bokoch stránky Varechy tú suchú handru... :)