Rôzne

Vadí nebo nevadí?

mijaita - fotkamijaita, 16. októbra 2012

Včera jsem náhodou objevila tento nick
 varecha.pravda.sk/profil/hnis/...


diskuze k receptu

 varecha.pravda.sk/recepty/paradajkova-kapusta-polievka-/2...


Nasla jsem ho v diskuzi u jidla a obratily se mi vnitrnosti.
Nechapu, ze neco podobneho adminum unikne.
Napsala jsem adminum mail, ale odpoved jsem nedostala a nick je stale na svem miste.
Vadi to jenom mne takova skodoliba nechutnost?


@zareaguj


Diskusia k téme

mijaita
Je to snad jenom ceske slovo ktere vyjadruje smrdute, zhnisane bolaky, rany a pod?
eva53
už sme videli aj horšie veci................no ja osobne by som si taký nick nedala, ale nie je to vulgarizmus , tak ak sa niekomu páči ,má ho
evanaaa
Ja som ho vôbec nezaregistrovala a to sledujem hádam všetky recepty a komentáre v nich. Ale škoda sa tým ( ním) zaoberať, lkebo sa viac neprejavil ako sa zdá a keby si to sem nedala, ani o ňom nevieme. Spájať si " nick" s jedlom ma tiež nenapadlo.
jerica
@mijaita pre mňa je to malichernosť a vôbec sa s tým zapodievať, mne to nevadí, mne by skôr vadilo pridané nevkusné foto.
jerica
@mijaita , vieš, že by ti niekto napísal , že sa mu nepáči tvoj nick a pridaný k nicku obrázok? niekto by si mohol vysvetlovať , že si sliepka a tiež by mu to vadilo , čudujem sa , že sa s tým zapodievaš. To je malichernosť,ja sa viem povzniesť,hlavne , že sa zaregistroval a slušne okomentoval, nič v tom zlé a nechutné nehľadám:-) prajem pekný večer :-)
mijaita
Uz to neresme. Doufam, ze ten hnus uz nepotkam. Ale opravdu se divim, ze neco podobneho projde mezi vybranymi pochutkami a prijemnymi a slusnymi lidmi.
tiginko
to mi teda @rajnica so svojimi nechutnými poznámkami vadí viac... fakt je, že to nevyzerá veľmi dobre, ale asi je to proste niekto, kto rád provokuje iných, nechajme ho žiť
jerica
@tiginko s tou @rajnica súhlasím, ale k mojej polievke mal pán s nickom @hnis čo sa niekomu nepáči , koment veľmi slušný , tak prečo sa vzrušovať na jedným nickom,hlavne admina s tým zamestnávať!
mijaita
Ano. co clovek, to nazor. Nekamenujte me, mne to proste vadi. Pravidla webu respektuju, jen jsem slusne vyjadrila svuj nazor na to, co se mi nelibi. To proti pravidlum neni. Od toho je diskuze. Adminovi jsem rozhodne praci nepridelala. Jiste mohu i jeho o nazor pozadat. Zakazano to neni. Z me strany "tecka" .
tomas
Pokiaľ začne pán @hnis pridávať nechutné poznámky budeme to riešiť. Možno je to jeho priezvisko (přijímení)...

Práve pracujeme na lepšom systéme kontroly. Aby sme zefektívnili kontrolu, pretože niekedy prichádza adminom príliš veľa požiadaviek.