Nápady

Uskladnenie doma pečeného

nurso - bez fotkynurso, 28. apríla 2016

Dobrý deň Varecháči. Dopredu sa ospravedlňujem za, pre niekoho možno primitívnu otázku:-) Ako uskladňujete väčšie množstvo napríklad pagáčov, alebo pečené slané pochutinky? Dávate na suché tmavé miesto v krabiciach,alebo zamraziť?
Ďakujem za odpovede

@zareaguj


Diskusia k téme

4 komentáre k článku
Dobrý deň. Kysnuté odporúčam určite zamraziť v sáčkoch, na vzduchu vysychajú, prikryté fóliou zasa niektoré nevhodne zmäknú. Rozmraziť pri izbovej teplote a prípadne nahriať v rúre (alebo MR), sú ako čerstvé potom. Maslové krehké pečivo stačí nechať v krabici a zakryť len textilom, pod fóliou sa mi zdajú gumové.
2x staja, nurso
Tie čo sme chceli na druhý, resp. ešte aj tretí deň spotrebovať som zvykla skladovať v hrnci dobre prikryté pokrievkou. Ostatné v sáčkoch v mrazničke.