O Varecha.sk

Ukladanie recpetov

kariernyrast - bez fotkykariernyrast, 28. februára 2011

Dobrý deň,

prosím, je tu niekto taký šikovný a poradí mi, akým spôsobom si môžem uložiť recept do počítača bez pomoci pripojenia na internet.Prosím, napíšte mi podrobný postup. Budem Vám veľmi vďačná.Môžete aj na môj e-mail, lebo v týchto diskusiach sa neviem dobre hýbať. e-mail: Karierny.rast@gmail.com. Ďakujem !!!

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
dobrý večer, @kariernyrast videorecepty sa nedajú uložiť bez pomoci pripojenia na internet, videorecepty sú na internete, a dajú sa pozerať iba pomocou pripojenia na internet, žiaľ bez internetu to nie je možné.
foska
@kariernyrast - asi je jasne, ze bez Internetu to video nestiahnes, Ty chces asi stiahnut (pocas pripojenia na net) video do svojho PC, a tam ho mat ulozeny, aby si ho mal kedykolvek k dispozicii. Tak? Ja mam prehliadac firefox a tam doinstalovany tzv. add-ons "Downloadhelper". Ked otvorim videorecept, tak tento Downloadhelper rozpozna, ze na stranke sa nachadza video a ponukne moznost jeho ulozenia. Dufam, ze najdes v okoli niekoho, kto Ti s tym pomoze, lebo takto sa to zle vysvetluje (a ak mas iny prehliadac, tak neporadim uz vobec).
puntodadino
Je spusta sposobov- zagoogli si napr."ripnutie videa z internetu"a pod.Su tam aj obrazkove navody.Alebo skus nejake forum- napr.hojko.sk,zive.sk atd...lamky.sk,cucaj.sk...