Rôzne

Týždeň bez mäsa

sissi29 - fotkasissi29, 21. februára 2011

Od zajtra na týždeň bude zo mňa vegetarián. A prečo? Pretože mám pocit, že o chvíľu budem z tej kuraciny lietať kedže ju mám na tanieri skoro každý deň.
Som zvedavá či sa mi to podarí. No nie preto, že by som nebola schopná vydržať bez mäsa týždeň. Ale skôr preto, lebo sa stravujem cez týždeň v reštauráciach. A keďže pochádzam z menšieho mesta s menším počtom reštaurácií ani ich vegetariánska ponuka nie je veľká, a dovolila by som si tvrdiť, že veľmi malá. Tak mi držte palce. O týždeň Vám prezdradím ako som dopadla.

@zareaguj


Diskusia k téme

julica
No tak to by som stavila na obedy z domu, inak ti hrozí jesť len vyprážaný syr a bryndzové halušky (ja oboje neznášam) :)
arasidka
dá, lenže by ma zaujímalo, čo v tej tvojej reštike varia bezmäsité.Hm!
folkon
Pripájam sa k držaniu palcov....ja by som to bez mäsa asi nezvládol, radšej nech ma ochrancovia zvierat zlynčujú....:)
babidka
ja by som sa na ponuku restauracii veru nespolahla ....to je uz lepsie si urobit chlieb s maslom a zeleninovy salat doma a dat si do krabicky .....alebo naklicit nejake zrniecka a urobit si pomazanku ....
egreska
ani ja by som veru bez mäsa dlho nevzdržala ,ked mám varit bezmäsité, tak ma po pár nápadoch fantázia opúšťa :-))
sovka62
Čím som staršia, tým menej sa mi žiada mäso, ale myslím si, že to je normálne, organizmus signalizuje, že sa mám prispôsobiť veku. Ale že by som ho celkom nejedla, nemôžem povedať. V reštauráciách mám problém vybrať si, lebo to je buď surový zeleninový šalát, s tým má môj žalúdok problém,alebo vyprážaný syr, prípadne palacinky so šľahačkou a v najlepšom prípade cestovinový maglajz so syrom a smotanou. Nič z toho nemusím. Tak zvyčajne skončím pri zeleninovej polievke a dám si k nej kúsok chlebíka, alebo pečivo, ak vôbec majú. Neviem, či je to taký veľký problém podávať napríklad blanžírovanú zeleninu, ako baby karotka, hrášok, lusková fazuľka, karfiol, brokolica a pod. a k tomu varené zemiaky. To by mi chutilo, ale okrem jedální v kúpeľoch som s tým nikde nestretla.
tinca
@sovks62 dúfam, že keď prídeš do kúpeľov v Bojniciach, tak si poopravíš mienku. Lisec je jednička !!!!
bozulka
Mám rada všetko,či je to zelenina cestoviny alebo klasické múčne jedlá/veď je to na mne aj vidieť/ ale bez mäsa by som asi nevydržala.Keď nie na obed alebo večeru tak určite aspoň kúsok šunky na raňajky.Obdivujem každého kto sa dokáže premôcť.Keď nemám aspoň kúsok tak potom chodím ako zúrivý lev v klietke a uspokojím sa až keď mi niečo dobré zavonia pod nosom.
@sisi29 , držím palce!!!