Varenie

Torty

vladka1 - bez fotkyvladka1, 17. decembra 2018

Ahoj, nedávno som robila malinovú tortu... Robila som krém klasika, mascarpone a smotana na šľahanie a jemný tvaroh... Lenže mne ta smotana na šľahanie strašne vadila v tej torte bolo ju veľmi cítiť. A nielen u tejto.. Strasne mi to vadí vsade... Tak som sa chcela spýtať, ze či by ju bolo možné nahradiť kyslou smotanou... Ja si osobne myslím, ze áno.. A čo vy? Alebo tu smotanu na šľahanie jednoducho vynechať a zmiešať len mascarpone, tvaroh... Či?

@zareaguj


Diskusia k téme

5 komentáre k článku
S tou kyslou smotanou je to dobrý nápad, ake určite by som použila aspoň maslo alebo bielu/tmavú čokoládu na stuženie, pretože keby si do torty dala len kyslú smotanu, mascarpone a tvaroh nemusel by byť ten krém tuhý a ťažko by sa ti plnila a zdobila... prajem Ti pekný deň
Skus pohladat Creme fraiche z mliekarne Kunin .Je to vlastne tiez kysla smotana...teda nie tak celkom , je ovela lepsia.Ale sa dobre slaha a ma vybornu chut. Kupuje v Billa ale videla som aj v Tesco.
Ahoj, tak som robila tu mascarpone malinovu tortu, namiesto šľahačkovej som nepoužila žiadnu smotanu, len som dala o niečo viac tvarohu a bola oveľa viacej chutnejšia...


Pridaj komentár do diskusie: