Torty

vladka1Vladka1 17. decembra 2018 o 17:34

Ahoj, nedávno som robila malinovú tortu... Robila som krém klasika, mascarpone a smotana na šľahanie a jemný tvaroh... Lenže mne ta smotana na šľahanie strašne vadila v tej torte bolo ju veľmi cítiť. A nielen u tejto.. Strasne mi to vadí vsade... Tak som sa chcela spýtať, ze či by ju bolo možné nahradiť kyslou smotanou... Ja si osobne myslím, ze áno.. A čo vy? Alebo tu smotanu na šľahanie jednoducho vynechať a zmiešať len mascarpone, tvaroh... Či?

@zareaguj


5 odpovedí:
  • finczi - fotkaFinczi 18. decembra 2018 o 19:21

    Myslím, že áno. Chuť to určite nepokazí.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKajka04 19. decembra 2018 o 10:48

    S tou kyslou smotanou je to dobrý nápad, ake určite by som použila aspoň maslo alebo bielu/tmavú čokoládu na stuženie, pretože keby si do torty dala len kyslú smotanu, mascarpone a tvaroh nemusel by byť ten krém tuhý a ťažko by sa ti plnila a zdobila... prajem Ti pekný deň
    @zareaguj
  • babidka - fotkaBabidka 20. decembra 2018 o 10:51

    Skus pohladat Creme fraiche z mliekarne Kunin .Je to vlastne tiez kysla smotana...teda nie tak celkom , je ovela lepsia.Ale sa dobre slaha a ma vybornu chut. Kupuje v Billa ale videla som aj v Tesco.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarVladka1 29. decembra 2018 o 20:00

    Ahoj, tak som robila tu mascarpone malinovu tortu, namiesto šľahačkovej som nepoužila žiadnu smotanu, len som dala o niečo viac tvarohu a bola oveľa viacej chutnejšia...

    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarVladka1 29. decembra 2018 o 20:01

    Ide to aj bez tej smotany

    @zareaguj


Pridaj komentár do diskusie:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov




TOPlist