O Varecha.sk

Tlacitko plus mi lezie na nervy :-)

zifi - fotkazifi, 7. mája 2017

Uznavam technicku vychytavku plavajuceho tlacitka "+", ale... Som zvyknuty, ze ked chcem nieco vykonat, idem do menu a hladam tam. Nechcem nikde zavadzajuce a prekryvajuce tlacitko. To mi pripomina vselijake vyskakujuce reklamy na hovadiny, co nechcem. a mackam PLUSKO, aj ked nechcem pridat recept, ale poslat prec reklamu. A zajvuje sa a zjavuje sa, a mne odputava pozornost od stranky samotnej... a od receptov. Nie nechcem vlozit recept!

@zareaguj


Diskusia k téme

haji
Haha, krásně napsáno. Troufnu si říct, že to tak i zůstane. Člověk si zvykne, i na oprátku.
petrkluc
@2010 (7.5.2017 23:23)

@guruvsechrestauraci , Tohle jsi napsal při čekaní na snídani v nějaké dubajské putyce (a jako aperitiv sis nejspíš objednal nějaký ten štamprlík)? Když ti tu šlichtu konečně přinesou, nezapomeň ji odfotit, hodit na to nějaký cool instagramový filtr, přidat to zde jako recept a hrát si zde na masterchefa.
babidka
@Petrkluc (7.5.2017 23:34)

Mily pan @vsevediaci , si tu na Vareche velmi kratko aby si vedel vsetko co sa tu za tie roky udialo , takze nekecaj o tom co nepoznas:-) Nevidel si ani zlomok receptov ktore uvaril , nafotil a nasledne tu uverejnil @2010. Mozno mas pocit , ze vela kritizuje ...ved u nas sa to nesmie , nie je to spolocensky tolerovane ...pokial to nerobis sam , ze ?
frezia68
@Petrkluc-samozvan ý cenzor Varechy: Len pre informáciu,nekritizuj múdrejších od seba.Závidíš skúsenosti,múdrosť,rozhľad? Urážaš bez dôvodu...hovorí to o Tvojej úrovni.Ak by tu mnohí nemali nadhľad a neignorovali Ťa,už by Ťa mnohí niekam poslali mimo Varechy.Nie si tu vítaný,nevšimol si si? Podľa Teba sa tu úprimnosť nenosí.Ak Ty si úprimný,je mi Ťa ľúto.Tvoja úprimnosť je zloba,urážky....tu sa chodíš odreagovať? Smutný život asi máš.
evanaaa
Pripájam aj ja svoj náízor na ten biely kríž v čiernom poli, teda znamienko plus, ja som ani nevedela, čo to je, na čo je, myslela som, že je tu nedopatrením až neskôr som si všimla, že "putuje" a na čo slúži, len či ho aj niekto použije?
A k tým kritikom, čo sa im nič tu nepáči, a občas zavŕtajú do ľudí, ktorí im nič nespravili, by som povedala, že je ich tu takých "samozvaných" viac v poslednú dobu, neviem, či sa prihlásili len preto, aby striehli, kde koho a čo osočiť. @Babidka , @Frezia68 , aj ja sa pridávam k vám, niekto sa ozvať musí, inak.......len s nostalgiou spomínam na časy, aké tu boli kedysi.
gladiola
Tá pluska sa teda redakcii nepodarila, ale poriadne pichľavé komentáre sa tu zhromaždili. @Evanaaa neznesie trocha kritiky, pánko @2010 mal asi na vedľajšej karte PC stránku s inou tematikou a @Petrkluc sa asi napil hadieho jedu.
1x mitzy
babidka
Ozaj,naco je to plusko vlastne?Tym chcem iba povedat , ze som skutocne "neznala problematiky" a nebyt tejto diskusie , ani by som si ho nevsimla :-) Ked mam Varechu otvorenu v telefone asi je take male , ze som ho doteraz nezaregistrovala ...Aku ma funkciu?
tomas
skryli sme putujúce koliesko. zostalo len hore v lište (pri väčších zobrazeniach monitoru)
haji
@Tomas (9.5.2017 13:12)
13.56 stav setrvalý, i po odhlášení a znovu přihlášení.
tomas
@Haji (9.5.2017 13:55)
je skryté, môže byť že sa niekomu ešte načítava stará verzia stránky (čo môže byť otázka nejakej hodiny-dvoch), ale malo by zmiznúť všetkým...
rulik
keby ste o ňom toľko neomieľali, tak som si ani nevšimol, že tam je
evanaaa
@Gladiola , tu nejde len o trocha kritiky, ide aj o niečo iné, nejdem sa rozpisovať , ten, kto je tu dlhšie, vie, ako sa situácia zmenila. Napokon, ty si tu len krátko, aj to anonymne......
gladiola
@Evanaaa (9.5.2017 21:18)

Strašne sa mi páči ako sa tu vy dlhšie registrovaní dávate do polohy nejakých lepších členov. To, že sa niekto zaregistruje možno aj dnes, ešte neznamená, že tento portál nesleduje už dlhé roky. A o dobrej atmosfére by sa tiež dalo hovoriť, veľa výborných členov tento portál opustilo a nebolo to pre pohodu, ako sa tu všetkých snažíš presviedčať. A ty tu nie si anonymne? Si výnimka z pravidla?
evanaaa
@Gladiola , nechcem sa stavať do lepšieho svetla, ale mi už ide na nervy, ako to tu prebieha, a viem aj si uvedomujem, že koľkí kvôli dusnej atmosfére odišli, našťastie som s mnohými z nich v styku inde a poznám aj ich názor na túto stránku teraz. Ak by si bola aj ty terčom slovných útokov asi by si sa bránila......
zifi
@Tomas (9.5.2017 13:12)

Vdaka Tomas. Teraz je to tlacitko "+" vyriesene skvelo. Pekny den