O Varecha.sk

Tak som tu opäť :o)))

moli - fotkamoli, 25. marca 2011

S varecha.sk som sa prvý kárt stretla vlani v lete, keď mi ostávalo z materskej dovolenky dozadu asi 1 mesiac.Recepty, ako aj ich autori, vaše diskusie a zážitky sa mi zaľúbili a chodila som sem čoraz častejšie.Až som sa stala viditeľnou :o) a pridala aj zo pár svojich obľúbených receptov, ktoré ste viacerí milo hodnotili.Potom mi materská dovolenka 23. júna skončila, a ja som druhým dňom nastúpila do zamestnania.Bolo to náročné obdobie, lebo som bola vyše 9 hodín bez môjho anjelika Viktorka s ktorým som do vtedy bola 24 h. denne.Bol doma s babičkou, s ktorou sa navzájom majú veľmi radi, ale aj tak som mala pochopiteľne rôzne obavy. :o( V práci som robila ako strihačka.Strihla som z ťažkých a veľkých balov textilného materiálu vzorkovnice záclonovín a závesovýn a rôznych čalúnených či bytových textílií.Domov som denne prichádzala vyčerpaná, vystresovaná o 16 hodine.Vypočula som si zážitky môjho synčeka z celého dňa, pohrali, polúbenkali sme sa a šla som variť, upratovať, prať, či žehliť, čo trebalo.V tom období sme mali aj rôzne oslavy narodenín, mala som aj od priateľov žiadosti na marcipánové torty, tak že práce bolo viac ako dosť!Na "varechu" a varecháčov mi čas nezvýšil.No do dnes mám všetky e-maili s dennými aktualitami na "vareche" a plánujem všetky dodatočne postupne otvoriť. :o)
V septembri sme sa dozvedeli najväčšiu a najkrajšiu správu "z dvoch prúžkov" - že čakáme bábätko, ktoré sme plánovali a s láskou sa naň pripravovali.Tehotenstvo od samého začiatku je žiaľ sprevádzané rôznymi komplikáciami, no my sme silný a všetko statočne zdolávame :o) Od decembra som na nútenej PN -ke a ak aj sily dovolia, tak som s "vami" tu častejšie.Celý ten čas, som podľa možnosti času a síl sa snažila variť a piecť s prípravou foto postupov.Až dnes prišiel konečne ten deň, keď som sem pridala ďalšie 2 zo svojich receptov, ktorým sa teším a dúfam, že aj Vám stálym aj novým "varecháčom" poslúžia.
S milým pozdravom "vaša" stála Moli :o)

@zareaguj


Diskusia k téme

sandratamer
Sú to krásne recepty, tešíme sa že si tu, a že sa ti vodí dobre. Nech ste všetci zdraví... :-)
egreska
@moli som rada ,že si sa nam takto predstavila -dodatočne ale za to podrobnejšie..možno by sme to mohli urobit všetci,bližšie by sme sa spoznali..ja ti želám aby si si ten čas na materskej užila ,vela dobrého napiekla a navarila a hlavne nech vam všetko dobre dopadne...drž sa !
kata50
Buď zdravá a spokojná. Nech Ťa Varecha vždy poteší. :-))
elisticka
Lindik som rada ze si tu:-))tvoje nadherne torticky sice vidim aj na face ale tu si dala podrobne popisy a lahko sa podla teba pecie.zelam ti vsetko najlepsie ci uz v peceni ci v osobnom zivote :-))
frezia68
Držte sa v zdraví,pohode,k tomu pozitívne myslenie (ale Ty ho máš ) a všetko bude dobréééééééé :-)
ancicka
Držím vám paľce,aby ste boli zdraví a aby všetko dobré dopadlo.
lucylee
ďakujeme, že si sa nám tak pekne zdôverila a držím palce a prajem všetko dobré .)
evas13
Tak krásne a s láskou sa už dlho nik neprzentoval. Vítam Ťa a prajem mnoho životného elánu, zdravia a dobrých receptov.
ewitka
@moli pekne si sa zdôverila nám všetkým a ja verím, že tvoje problémy sa zanedlho zmenia na krásne radosti. Držím ti palce, aby sa všetko dobre skončilo a prajem tebe aj tvojej rodinke veľa zdravia, lásky a nech sa ti všetko podarí.
milan2
Aj ja ťa vítam späť @moli a želám zdravie Tebe aj Tvojej rodinke.
jerica
@moli užívaj si najkrajšie obdobie ženy,(nezvykne sa opakovať)šetri seba aj malinké,prajem nech sa v zdraví stretnete s maličkým na svete.
arasidka
No, usmievam sa, ako ťa privítať, keĎ JA som tu ešte taký frkan - nová, čo som si tu pomaličky zvykla.
Nuž len tak skrátka , vitáááj a pobudni, cíť sa ako doma . A prajem ti kľud a pohodu , aby to, čo ste obaja tak úspešne začali, dobre aj skončilo :)))
gittka
aj ja ti prajem všetko dobré a hlavne vela zdravia a síl v dalších dnoch...
viedra
@moli ak ked sa nepozname ale budem vam opravdu držat palce aby ste to spolu prekonali
3sandra3
tiež tebe aj tvojmu bábätku držím palce a všetko zvládli
mariaklara
Nech ti všetko dobre dopadne, veľa zdravia celej rodinke, potom nám daj vedieť, keď to bude a čo to bude. Pá.
kuchticka
Mila @moli , velmi pekne si sa predstavila. Podla tvojich slov pozname, ze si dobra mamicka, , kucharka , ale najma CUKRARKA. Ved ty by si mohla mat svoj biznis na pecenie tych sladkych dobrot. Prajem ti vela stastia do konca, kym v zdravi neprivedes na svet to cakane babatko. Nech sa vam dari!
kucharronald
Ahoj @moli :))) Vitaj späť na vareche :))) My si píšeme aj cez FB :))
No veru by si mohla ten fotoalbum nechať na stole na tom súťaži Sladkých a slaných dobrôt v Csemadoku :)) Mala by si zákazníkov :) Lebo tvoje torty nielen sú chutné, ale aj krásne!!! :))
Tak ti držím palce, aby všetko vyšlo tak, aby si naplánovala :))
moli
Veľmi, veľmi pekne ďakujem všetkým za hrejivé slová.Občas mi aj slza vbehla do oka, keď som tak čítala vaše pekné myšlienky!Keď sa nám narodí druhý anjelik toho času tu byť s Vami bude opäť menej, no ako relaxáciu sa budem snažiť využívať chvíle tu a s Vami :o) Ešte raz ďakujem za krásne priania, povzbudenia a určite dám vedieť o príchode nášho pokladu na tento svet a podelím sa s Vami so zážitkami :o)
palokuchki
@moli prajem ti vsetko to najlepsie, hlavne vela zdravia a optimizmu. Aby ti ti vsetko dobre dopadlo a tvoj druhy anjelik nech pride medzi vas v poriadku. Paci sa mi ako krasne, s laskou pises o svojich detickach.
moli
@palokuchki , veľmi pekne ďakujem!Detičky milujem a tie svoje..., to sa ani nedá opísať!Nás mala maminka šiestich a ja by som mala najradšej 3 deťúrence.No uvidíme ako to život zariadi.Mám synčeka anjelika v pravom slova zmyslele, až mám niekedy strach, že ak sa mi narodí druhé dieťa dievčatko, že to bude 100 čertov a všetko mi za Viktorka vynahradí! .o) No aj tak ho budeme veľmi veľmi ľúbiť a neiveme sa ho dočkať! Budeme mať nádherné leto... :o)
hubata
Želám ti aby si si užila v plnom zdraví najkrajšie obdobie ženy - keď sú deti maličké. A jedna rada: zapisuj si zážitky aby ste mali na čo spomínať keď budeš ako babka - variť z Varechy.
danika59
Mám syna Viktora,je už dospelý,ale stále to bolo to lepšie dieťa v rodine.Žeby meno VIKTOR k tomu predurčovalo????A presne,dcéra,druhé dieťa bola jeho opakom.Ale v dospelosti sme sa "našli"a rozumieme si ako dve sestry.Treba vydržať pri výchove aj toho "horšieho"dieťaťa.Je dobré,keď cítia,že ich ľúbime.V dospelosti nám to s láskou vrátia
moli
Ďakujem Vám žienky, vaše slová ma posiľňujú!!
sovka62
@moli , prajem ti nech všetko dobre dopadne a už sa teším, keď sa tu objaví tvoja fotografia s novým anjelikom. A veru správne píšeš, že si sa zviditeľnila, pri tvojich výtvoroch mi padala sánka.
moli
Jaj milá @sovka62 , budem sa červenať od vašich slov :o) Ďakujem Vám, určite sa pochválim, len nech sme zdraví a úspešne po pôrode!!!