Varenie

SUSEDA MA VYSMIALA

silvi - fotkasilvi, 15. mája 2015

vraj ma moj segedinsky gulas tak daleko od chutneho- ako ona od peknej.. a ona ma vpredu len dva zuby potom dlho nic. nepoznate nejaky grif ako sa zlepsit? este mi povedala ze tomu gulasu daco chyba a ze co, no predsa chut

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Ťažko súdiť, keď sme guláš nechutnali a susedu nevideli. Asi by mal ochutnať niekto nezávislý (lebo rodinný príslušník je povinný chváliť, už len za námahu) a ak nepochváli, porovnať svoj postup s iným receptom napr. z Varechy.
Ešte je možné porozmýšľať, či susedkin názor má vôbec niečo spoločné s gulášom, či niečo neodpláca, prípadne či nezávidí, alebo či to jednoducho nie je typ, ktorý kritizuje vždy, všade a všetko.
bubaya
A možno suseda má nádchu a stratila chuť aj čuch,takže môže jesť aj namočené piliny a nevie, ako chutia.
tatty
Tak sa navzájom podporte, ona nech sa posnaží byť za peknú a ty sa zatiaľ naučíš variť -:)..než jej len zuby dorobia, ojojoj...máš času -:)
cemer
Ja by som povedal, že sa naučíš dobrý segedín variť, ak susede tretie zuby dorastú :DDD
1x cemer
hubata
A prečo ju neponúkneš kávou, ale si necháš kritizovať svoj guláš. Ak ho zjedli tí najodvážnejší - manžel, deti.... a žijú, treba konštatovať že to bol dobrý guláš.
1x sisuk
nalpa
@silvi , pomsta je sladkaaaaa...napec jej daco na tie dva zuby.. take aby si ich pri prvom hryze vylamala...a je to, vybaveno..:) potom sa jej uz bude jazyk klzat tak, ze jej nikto nebude rozumiet,..a moze vraviet nielen o gulasi..:))))))))



tatiana248
ako mne povedala moja mama na prvy raz sa nepodari vzdy vsetko ale casom sa zlapsis a zistis co tam chybalo alebo coho bolo moc a mozno ti len suseda zavidela ze ho vies urobit a ona nie
jozefj
Človek sa učí cely život,obzvlášť variť.Já keď som mal 46 rokov tak som už začínal zaúčať do varenia môjho vnuka, teraz už vyučeného kuchára. Nikdy není neskoro. a ten Segedín bol určite fajn.Netreba všetko susedám veriť.
marika21
Koľko ľudí, toľko chutí. Tvoj segedín bol tiež na zjedenie. Asi susedka bola práve po obede, tak jej nechutilo.