Kuchyňa a vybavenie

Spotrebiče značky BAUMATIC

teresa21 - fotkateresa21, 16. februára 2012

Ahojte, rada by som sa Vás varecháčov :) opýtala, aké máte skúsenosti so spotrebičmi značky BAUMATIC, myslím konkrétne vstavaná rúru, vstavanú mikrovlnku, po prípade aj indukčnú varnú dosku... videla som ich v NAY, sú dizajnovo pekné za prijateľnú cenu, len by som nerada kupovala mačku vo vreci a dennodenne na nich v kuchyni zazerala :)

@zareaguj


Diskusia k téme

viera1
Ja by som si vyberala aj podľa prístupnosti servisu.Kde majú najbližší servis ?
trencanka
Nemam osobne skusenosti. Ale myslim si, ze je to macka vo vreci. Ak si môzes financne dovolit kupit nieco ine, tak siahni po lepsej znacke. V kuchyni, kde sa viac vari, treba stavit na kvalitu. Moja kamaratka ma Baumatic, pacil sa jej dizajn :)) Ale ona vari raz za cas alebo za mesiac. Tak jej spotrebice vydrziaaaaa......
marianne69
Mam ostrovcekovy digestor znacky BAUMATIC a nema chybu,zatial.Aj dizajnovo aj funkcne,kamaratky by mi ho najradsej odmobtovali a vzali domov:-)Mam ho nieco len povyse pol roka,ale som rada,ze som nan natrafila.A nebol ani tak strasne drahy oproti inym znackam 370 euro.
tothka
Mám vstavanú multifunkčnú rúru zn. Baumatic vyše dvoch rokov a veru frčí veľmi často, pretože ja stále niečo pečiem, najviac využívam teplovzduch a zatiaľ si nasťažujem. Kupovali sme v akcii od digestora cez umývačku, rúru a varnú dosku plynovú. Všetko slúži výborne, iba plyn sme v byte zlikvidovali a máme indukciu, ale to sme sa už prispôsobovali 220V, takže sme kúpili Bosch.
tothka
Veľa záleží aj na tom, ako sa ti spotrebič vydarí. Aj ten s renomovanou značkou sa môže pokaziť a nemusí ti slúžiť tak ako si si predstavovala. Značka Baumatic síce nie je top, podľa mňa je to taká lepšia stredná trieda, záruku máš poskytovanú rovnako ako na ostatné spotrebiče, takže záleží už len na tebe, ako sa rozhodneš. Želám ti, nech už sa rozhodneš pre ktorúkoľvek značku, aby ti výrobok dlho a hlavne bez porúch slúžil k spokojnosti celej rodinky.
evanaaa
Veru tak, nie je metla ako metla, každá ináč metie a tak je to aj so značkovými spotrebičmi - čo vyhovuje mne, nemusí tebe. A aj náhoda zapracuje , 99 výrobkov je dobrých, bezchybnýcha jeden môže byť problémový, tak ako moja chladnička, ktorá mala po asi troch týždňoch vrstvu námrazy len na jednom boku ako po troch mesiacoch najmenej a kvôli tomu mi teraz trvá jej odmrzenei aj 4 hodiny aj viac, ak na ňu zabudnem.
veronika1984
ahoj @teresa21 , tak ja mam kombinovanu pracku so susickou baumatic a som s nou spokojna, pri dvoch detoch ide furt :) myslim si, ze sa tej znacky netreba bat, je to niekedy fakt o stasti ako pise @tothka , ako sa spotrebic vydari :D. v kuchyni mam spotrebice bosch - umyvacku, chladnicku aj rychlovarnu kanvicu a znacku mora - sporak a odsavac a asi by som ich nemenila, ale kazdemu vyhovuje nieco ine... hlavne je nech spotrebic vyhovuje tebe po kazdej stranke.
afataga
ja mam vstavanu umyvacku tejto znacky a 6 rokov funguje bez problemov takze som spokojna
eis4
my máme umývačku baumatic a som s nou velmi spokojná. ja značky vobec neriešim, niekedy si priplatíš len za značku a pritom vie menej ako tá lacnejšia no name. može sa ti pokaziť tak isto aj tá značková,ako písali predomnou ako sa vydarí :-)
sbohemrozume
Máme vestavěnou troubu, od novoty zlobí knoflík na nastavené trouby. Opravený vydržel do ukončení záruční doby. Nastavit teplotu pečení kolkrát vyžaduje velké trpělivosti, podpořené ne jednou štamprlou!!!
majav
Ja mam tiež vela spotrebičov tejto značky a som snimi spokojná. Vobec ma nesklamali.