Rôzne

Špekáčiky

lizatko - bez fotkylizatko, 29. augusta 2022

Ahojte varecháči a varecháčky (skôr mäsožraví).
Chcem vás poprosiť, či máte znalosti, ktorá firma (výrobca) vyrába na Slovensku originál špekáčiky, ktoré sú zložením také ako uvádza Wikipedia, že by teda mali obsahovať hov. mäso, bravčové, slaninu atď., Ak vôbec niekto také vyrába. Ďakujem a zdravím .

@zareaguj


Diskusia k téme

kuko95
@lizatko

Ja si kupujem u pevalu špekačky od masovyroby Hôrka balenie ma cca 2kg a sú to asi najlepšie špekačky aké dostať obsah mäsa je 90%ak máš taký obchod na okolí tak chod pozrieť majú ich v masiarskom pulte..a dobrú skúsenosť mám aj zo spekackov z Lidla
evanaaa
Takže dnes som si kúpila tie "lídlové" do zásoby, a použijem ich do receptu "v jednom plechu".......
1x haji
marika9
Ja teraz kupujem Melecké špekačky - podľa výroby v obci Melek. Myslím, že je to niekde pri Vrábľoch. Skutočne sú výborné a pripomínajú tie z lepších časov.
farbuska
Neviem, kde si. Ja v Bratislave kupujem špekáčky v Yeme, ktoré má vlastnú výrobu. Sú také, ako si ich pamätám z detstva, veľmi chutné a výborné na opekanie. Na stránke obchodu nájdeš podrobný popis a zloženie výrobku.
1x haji
kuko95
@elba (5.9.2022 10:50)

To je obchod v novom meste nad Váhom je to štátny obchod nie súkromný kupujem tu údeniny ale aj čerstvé maslo tvaroh atď..skvelý obchod ..neviem či to má aj ďalšie reťazce ..