Zdravá výživa

Spanie keť spln

tibco21 - bez fotkytibco21, 26. februára 2013

dobry den chcem sa spitať ako samam pripraviť a potom čonajrychlejšie uvolniť z toho nemožem kludne spať keť ide či je spln a to som epil porate miako sa mam braniť čim viete krče citm potlačam ich no neda sato do nekonečna čoje dobre na spln aproti epil chobemam od pol roka poratemi tieto dni su otras z nedele na pondelok priznak začal pivať až21:28 bolo čas a dnes čo utorka na stredu dokedy gde to zistim .radu čakam

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@tibco21 , ty si sa zaregistroval len kvôli tomu problému, ako sa zdá. Ale čo sa toho týka, divím sa, že spln mesiaca ( alebo aj nov) má na teba taký vplyv, on väčšinou pôsobí na ženy ja to tiež cítim a niekedy sa aj tri hodiny prevaľujem z boka na bok, kým konečne zaspím. Ale poradiť ti neviem, počkám aj ja, či sa niekto neohlási s nejakou radou. Možno makový odvar-:)). Ale zaujímavé, že ja som nemohla spať zo soboty na nedeľu. Takže som ti moc neporadila, počkáme si na múdrejších.
jody
Lahka vecera a caj z medovky. Pekne sny, :-)
afataga
mam akesi nutkave podozrenie, ze si clovek robi srandu
janikbj
nech si robí srandu,ale keď má niekto tipy, ako pomôcť pri problémoch so spaním pri splne, budem tiež vďačná. včera som nemohla vydržať s deťmi v práci po troch hodinách nepokojného spánku-nespánku práve kvôli splnu :-/
janara
..asi svahilština...niekto si pekne robí srandu,,a možno je to niekto "prezlečený", ktorého prednedávnom zrušili...
margaretka28
Treba ísť von, trikrát zavyť na mesiac ako vlk a potom si ľahnúť, určite zaspíš.:-) Tak dobrú noc !
sany11
Bylinky-Prvosienka jarná alebo Lubovník bodkovaný.
evanaaa
Ja si skôr myslím, že ej maďarskej národnosti, ale dá sa zistiť, o čo mu ide, nie? a to je hlavné. Len by nám mohol odpísať, ako to s ním vlastne je.
arasidka
Ja si ľahnem, zapnem si televíziu, a určite pri nej zaspím.
gubics
Kúpte si učebnicu slovenskej gramatiky, a začnite sa ju učiť. Je to dosť nudné čítanie, ale 2x osožné. 1.x naučíte sa gramaticky správne písať, a po 2 .Vás to unaví a zaspíte.
2.rada: Prihlásíte sa na kurz Silvovej metódy, a tam Vás naučia ako tento problém vyriešiť.
gordonko
je niekolko ,,babských rád,,, ako lahšie zaspať ja som svoje problémi zo zaspatím vyriešil taj, že som si dal jablbo a do 5 minut som bol tuhý
........ môj otec si pre lahšie zaspanie urobil vlažné mlieko s medom - tiež to pomáhalo
... ja dnes už jablka nekonzumujem (neviem prečo ) ale pri posteli mam homeopatické tabletky ,, SEDATIF PC ,, ked neviem zaspať dam si 1 pod jazyk a spím ... a to sim mam davať 2 naraz
no a potom ešte je jeden spôsob kedy zaspím ako ,, drevo ,, ,ale nato musíme byť dvaja
cesminaz
@margaretka28 :-)))))))))) velmi dobra rada.Ja ztoho rozumiem taku polovicu a podla mna si robi niekto asi srandu,nie?? Aspon bysa mal ozvat na nase komentare "rady"a okomentovat ich,aby clovek zistil viac!
rea1
vrelo odporúčam ukľudňujúci koktail: teplé mlieko, deci rumu a dva rohypnoly. možno to vylieči aj iné tvoje problémy.
violeta
hmmm, ten kokteil vyzera laakavo @rea :-D, toto mozno predci aj jeho ocakavania
rea1
@violeta , zvyknem ho odporúčať, ak niekto potrebuje "ukľudniť". druhá verzia znie: a čo tak lopatou po hrbe, netreba? :-)
rea1
@margaretka , ako nám kedysi povedal otec môjho frajera, MUDr. L... : decká, nikdy nemiešajte lieky a alkohol. a potom skonštatoval, že ho bolí hlava, švacol si algenu a zapil ju dvojdecákom vína. :-)
marcy
dobrý deň,@tibco21 najlepšie poradí neurológ,veď spomínaš krče a epil...dedukujem epilepsiu
alena45
kúp si magnézium, nie šumivé, daj si ho pred spaním, nebudú ani kŕče ani nespavosť.
babidka
1.mozno si naozaj z nas robi srandu - alebo ani nie ...
2.aj ja usudzujem ako @marcy , ze je @tibco21 epileptik a pri splne mava prodromovy stav ktory nedokaze zvladnut .Bez ohladu na to ci je sledovany neurologom a berie lieky - alebo je dobrovolne bez liekov . Nuz , mozno je uz po epi - zachvate a dospava a preto neodpoveda .
Kombinovat lieky /akekolvek/ a alkohol sa naozaj neoplati - ani zo zartu . A uz vobec nie lieky ktore ovplyvnuju centralnu nervovu sustavu .
Ako epileptik mas urcite doma Diazepam/ alebo iny liek podobneho typu/ , ak ho nemas tak si ho daj napisat . Skus navstivit aj psychhiatra alebo psychologa , ten ti moze poradit ake metody pouzit v takych pripadoch na uvolnenie napatia a tym znizenia rizika opakovanych zachvatov pri splne .No a psychiater ti tiez moze doporucit spravne lieky proti nespavosti .




babidka
@gordonko , zaujimalo by ma : to zaspis preventivne a rad "pred" alebo este radsej az "po" ?? :-):-))))) No a dufam , ze si tych "dvoch " mal na mysli pani Gordonkovu a seba :-)