Poznáte to, keď sa snažíte zo smotany vyšľahať šľahačku a nič... nič... stále to nejde... Kde je chyba? Alebo sa šľahačka hneď zrazí? Prosím nejaké rady a tipy ako si s tým poradiť a aké značky šľahačky máte overené?
@zareagujPoznáte to, keď sa snažíte zo smotany vyšľahať šľahačku a nič... nič... stále to nejde... Kde je chyba? Alebo sa šľahačka hneď zrazí? Prosím nejaké rady a tipy ako si s tým poradiť a aké značky šľahačky máte overené?
@zareaguj
Ak kupuješ čerstvú (v kelímkoch),deň vopred ju prevar a daj vychladiť.Na trhu sú kvalitné šľahačky aj s vyšším obsahom tuku (36-37%) a tie vyšľaháš bez problémov:vychladenú šľaháme na nižších otáčkach (nezakrytú!) a dávame pozor,aby sme ju neprešľahali,lebo nám vznikne maslo.Môžeš pozrieť aj túto diskusiu:
varecha.pravda.sk/diskusie/slahackova-smotana/2150-forum....
Kamarádka koupila minulý týden do zmrzliny Pilos šlehačku, ušlehat nešla.
@Katkapo
U nás mám dobrou zkušenost se smetanou ke šlehání firmy Kunín /40,31%/, Olma /33%/, Madeta /33%/. Pravidelně kupuji KClassic šlehačku 33% v Kauflandu a tu také ušlehám vždy.
Nepoznáš problém s vyšľahaním šľahačky, pretože obsahuje chémiu. Niekomu ale chémia nevadí, hlavne že vydrží aj týždeň. Zloženie toho zázraku: stabilizátory: E420ii, E463, emulgátory: E472e, sójový lecitín E322, E472b, soľ, prírodná aróma, farbivo: E160a . www.toskania.sk/hole-rastlinna-slahacka-500ml/...
Naozaj veľmi kvalitná šľahačka.
Presne tuto som pouzila a nevyslahala sa mi:( bolo aj celu noc v chladnicke 2x som skusala. Mam robot mixer a otacky som dala najnizsie.. fakt neviem kde je problem. Syn bude mat narodeniny bojim sa ze to zase nevyjde.
tak neviem,ale je fakt ze som ju uz min. 2 mesiace neslahal.takze kvalita mohla ist dole,neviem.
vyskusam tu slahacku do billi chodim casto dakujem, som zvedava na vysledok