Rôzne

Smoothie maker

mimka946 - fotkamimka946, 26. marca 2013

Ten mixér je proste uzasny ale ma vadu niesu k nemu dobre recepty
tak ak by niekto mal tento zázrak a mal by pribalene aj recepty
nemohli by ste mi ich poslat preskenovane alebo napisat ? Ďakujem
vopred

@zareaguj


Diskusia k téme

silvi
koľko to stálo? 25 evry? chcem také kúpiť ale neviem či to stojí za to
zuzik01
 www.dtest.cz/nebezpecny-vyrobek/mixer-smoothie-maker...

dievcata pozrite si tento link... citujem:
"Výrobek představuje nebezpečí úrazu elektrickým proudem, protože když se oddělí držák na nože, má uživatel přístup ke kovovým částem, které jsou v kontaktu s částmi pod proudem s nedostatečnou izolací.

"Výrobek nesplňuje požadavky Směrnice o nízkém napětí (LVD) a odpovídající evropské normy EN 60335.

tiginko
my ho máme asi rok a sme s ním spokojní. Samozrejme nie je to na mixovanie tvrdej zeleniny a ovocia, najčastejšie si robíme v sezóne kokteil z jahôd, malín, čučoriedok a jogurtu, z banánov a iného mäkkého ovocia. Mixér by sa nám kvôli tomu nechcel vyťahovať, toto malé čudo nám stojí na linke (teraz je odložené, v zime si ani moc nerobievame). Dcéra skúšala aj napenenú kávu, ako sme videli v reklame a darí sa aj s roztrieštením malého množstva ľadu s mäkkým ovocím alebo v nápojoch. Čo sa týka nebezpečenstva úrazu prúdom, tak nám sa nožová hlava nedá oddeliť od spotrebiča, možno to ovtedy upravili, aby k takým problémom nedochádzalo. Umývame ho tak, že 2x na pár sekúnd zapneme s nádobkou s čistou vodou a osušíme papierovou utierkou. Jediný problém, na ktorý sa sťažuje hádam každý je, že poháre sa naozaj veľmi ťažko našróbovávajú a chce to silu a cvik. Až kým ho neulomíte, ako sa stalo našej známej hneď po týždni používania. A náhradné poháre sa nedodávajú, máte priložené 2 + malý na umývanie.
mimka946
No my ho mame a neje s prudok problem aj zmrzinu SPRAVIL bez chyby..je skvely a k tomu urazu a e.prudu viete nemoze sa to stat lebo je tak skvelo vybaveny ze mixovanie sa ani nezapne dokym neje nadoba spravne nasadena.
astheart
O jakém smoothie makeru to tady mluvíte? Na trhu je jich několik.....
dadajka
Ja som si zaobstarala mixerik Krups. Je to novinka na trhu, mam ho z Rakuska,  www.krups.de/speisen-zubereiten/standmixer/kb-3031...
. V Pandorfe v predajni s domacimi pomocnikmi stal 40 €. Ten najmensi je moj, ma sice len 300W, ale rozdrvi i mrkvu, surovu cviklu ... . Ten väcsi 800W musi rozsekat snad aj hokaido so supkou (ktora je priserne tvrda). Kazde rano mame 600 ml cerstveho smoothies na stole.
andul
Ja mám skôr problém ze sa mi nechce vôbec zapnúť. Všetko je dobre nasadené ale keď ho pretocim...nič. Uz neviem co mám urobiť, neviete mi niekto pomôcť?