Zdravá výživa

Smakoun

micanela - bez fotkymicanela, 9. januára 2015

Neviete mi poradit, kde dostanem /v Bratislave/ kupit smakoun? Malo by to vyzerat ako tofu ale je to iba z vajecnych bielkov. Vopred dakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

brambora
neviem ci myslime to iste, ale v bille maju vajecny bielok, bezne ho predavaju. len neviem presny nazov. tiez to je stvorcek v krabicke, ale je to tusim cisty bielok. teda ak myslime to iste ;) raz som to kupila muzovi lebo som myslela, ze to bude cosi ine :D taky ruzovy obal to ma.
brambora
v bille je to asi pod nazvom eggcheese, a maju to ako su bambina, natierky a take veci, ruzovy obal. ked mas cestu okolo tak sa tam zastav. alebo v "zdravych" potravinach to urcite tiez bude.
micanela
dakujem vam - neviem ako presne to ma vyzerat, zaujala ma len reklama a tam to bolo odbalene
hanka56
dostane se i ve zdravé výživě jestli je u vás. Máme ho rádi. Duř obalený jako řízek nebo přírodně :-) vyrábí se už i s hlívou ustřičnou nebo s meruňkami ( marhulový ) jako desert  www.smakoun.eu
micanela
@hanka56 - zial bio obchody co poznam su az tak bio, ze nic co obsahuje nieco zvieracie nemaju, musim sa popozerat inde. Vdaka
hanka56
@micanela já také nekupuji BIO vůbec jim nevěřím ,sama jsem se přesvědčila, že jedna farma prodávala bio zeleninu a v noci jí stříkaly aby to nikdo neviděl :-) ale toho šmakouna si kupuji ve zdravé výživě, protože v Bille ho vůbec nemají a třeba Globus tu nemáme :-) :-)
evanaaa
Ja som ho videla v Kauflande pri tofu a sójových syroch a iných podobných výrobkoch.
gubics
Biopotraviny námatkovo kontrolujú orgány na to určené. Keby vo vzorke biopotravín našli nejaké chemikálie, ten pestovateľ stratí licenciu na predaj svojich "biopotravín" (ktorú pokiaľ som informovaná nemôže získať späť, práve k vôli podvodu ktorého sa dopustil.) Podľa mňa to riskuje len hlupák.
micanela
pytala som sa a sama si odpovedam...no, to sa stava

smakoun som kupila vcera na trhoch v Starej trznici v BA, bolo mozne ochutnat aj rozne prichute - mozno by to mohlo zaujimat niekoho kto potrebuje ciste bielkoviny - www.smakoun.sk