Rôzne

Slovensko do toho! Koľko Varecháčov bude sledovať MS Hokej 2011?

torticka - fotkatorticka, 28. apríla 2011

Slovensko do toho, nebojí sa nikoho! Milé varecháčky, varecháči a milá redakcia. Isto ste postrehli, že od zajtra sa začínajú Majstrovská v ľadovom hokeji. Ešte dobre, že mi to sracz pripomenul. Viem, nepatrí to do varechy, ale sme SLOVÁCI, tak budeme od zajtra menej variť a viac sa pozerať na hokej a držať našim palce. Čo myslíte, na ktorom mieste skončíme?

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Tak mohli by sme mať nejakú medailu (ak ak nie zlatú, tak aspoň jednu z tých troch, patrilo by sa, keď je to už u nás). Schválne koľko Varecháčov fandí hokeju?
hubata
Nooo .... trošku sa bojím toho že hokejisti ktorí obliekajú drahé zámorské dresy budú lojálni k tej krajine ktorá ich teraz živí hokejom, veď sa tam o pár dní vrátia. Chcem veriť že sa mýlim a budú bojovať ako levy za Slovenskoooooo !!!!
jezibabka1
SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! NECH BOŽE DÁ, NECH BOŽE DÁ, VEĎ MY NA TO MÁME!!!!
vcelka
Tešilo by ma to viac, keby sa bolo všeobecne a všade ukázalo viac profesionality. Len skúste niečo chcieť od hokejového výboru - nemajú nič na propagáciu, keď si chcú napr. školy oblepiť okná vlajočkami alebo plagátikmi. A tam, kde budú športovci ubytovaní a podľa pravidiel by mali visieť zástavy, tak nemôžu, lebo im žiadne nezabezpečili - vraj si to majú urobiť na vlastné náklady. Narýchlo sa otcovia krajiny snažili o Potemkinove dediny...grafiti v podchodoch, len kto tam bude dozerať, aby ta nebolo nacikané a nakadené... No, držať palce budem, ale pozerať to nemusím. Stačí, keď to v Bratislave prežijeme - s ohľadom na obmedzenia dopravy a pod., ktorá je aj vo všedný deň pred kolapsom... nikdy nebola stavaná na toľký nárast automobilizmu...
3sandra3
veru zišla by sa nejaká medaila... verím, že jednu získame.... že koľko varecháčov fandí hokeju?.... myslím, že každý jeden
sovka62
Šport v TV je pre mňa trápenie (to už radšej naživo) s výnimkou hokeja. Na ten sa naozaj teším a určite si majstrovstvá vychutnám. SLOVENSKOOOOOOOOOOOO.........
sandratamer
Jasné že to sem patrí, veď aj zajtra vyjde v Pravde príloha s chuťovkami k telke, keď budeme fandiť našim hokejistom :-D
frezia68
Jasné,že budem fandiť a sledovať,ako každý rok........:-)
diabambulka
Ahojte varecháči, ja som veľký fanúšik hokeja, u nás doma to máme naopak. Môj manžel hokej nepozerá zato mne majstrovstvá nemôžu ujsť :-))) Veeeeeľmi sa teším a držím našim hokejistom palce, veru NECH BOŽE DÁ, NECH BOŽE DÁ, VEĎ MY NA TO MÁME a určite vyhráme :-)))
Ja som optimista pokiaľ nehráme s Českou republikou :-(
vždy nám to natrú...
monzet
Je to síce "len" šport,ale nenechám si to ujsť v žiadnom prípade.Som na tom ako @diabambulka ,manžel takmer ani netuší,že nejaký hokej bude,ale ja si budem obhrýzať nechty za celú rodinu:-)))
alena45
ja už mám také šteklenie pár dní ... veľmi sa teším. Práve dnes sme sa v robote bavili o tom, koľko fanúšikov pristane v Slovinsku, keď Francúzi mali zabukované letenky do Krakova. Sme taká malá fazuľka na mape, čo fazuľka, šošovička - už nás len nájsť. Ale s tými krádežami sme si urobili svetovú hanbu. A ktovie ako to bude pokračovať.
bejaja
aj ja budem určite pozerať, držať palce, priala by som naším hokejistom,aby vybojovali nejakú tu medailu, len si myslím, že hrajú na domácej pôde a tlak na psychiku, zodpovednosť voči fanúšikom a chcieť vyhrať medailu - budú to mať ťažké, ale pevne verím, že to dokážu, majú na to.
sandratamer
My sme uz boli na pripravnom zapase s Rakuskom, a muzska cast nasej rodiny vyhlasila, ze dva tyzdne bude v nasej telke len hokej a ze sory...
maartina
U nás po celý rok sa pozerajú prevažne športové kanály, no teraz to bude o inom ...konečne s radosťou a nie s frflaním zasadnem i ja k telke a bude sa fandiť o dušu :))) ...cesto na mega pizze som už zamiesila, zajtra sa upečú a od telky ma už nikto nedostane :D ...SLOVENSKOOOOO
janger
Ja budem strasne drzat palce!!!!! Velmi rada by som pozerala, ale tu to nebudu v TV davat... Teda mozno sem-tam nejaky kratky prenos. Ale budem davat pozor, snad na Euro-sporte. Hokej ma vzdy bavi, je to super rychly a vzdy napinavy sport. Hlavne, ked hraju NAŠI :-))). Slovensko, do toho!!!
kuchticka
Samo!!! Budem fandit adrzat pace na rukach i nohach.
SLOVENSKO - DO TOHOOOOOOOOOOOOOOO!
@hubata , nemyslim, ze nasi hokejisti z NHL budu fandit krajine za ktoru hraju pre peniaze. Je to ich zarobok, ale hrat na majstrovsvach za svoju krajinu by mala byt cest pre kazdeho z nich. Myslim, ze su natolko vlastenci a budu sa snazit dobre hrat, ako na minulej Olympiade. Tam hrali skutocne dobre.
Tak nech sa jim dari!!!
alexdidi
Kto by si nechal ujsť takúto udalosť a držím palce k zisku medaily....
jezibabka1
Vlajky, šály, klobúky, rapkáče a hlavne HLASIVKY pripravené? Dnes ideme na TO:))) POĎME CHLAPCI POĎME DO TOHO........................!!!!!!!!!!!! Už sa neviem DOČKAAAAAAAŤ!!! Dajte prosím pozor na "E" a "I":))))))
evas13
Fandím už teraz, okolo srdiečka cítim šteklenie a verím, že nejaká medaila bude. S L O V E N S K O O O O O :)))
stefanm
...nooo , akurát hokej budem pozerať!!!A nebudem vedieť ako pokračuje "Sežereháda" :))........ale ako fanúšik súhlasím s @tomas že aspoň nejakú medailu "by sa patrilo"!!!!.....A čo pre to urobím???Som v organizačnom výbore pre sledovanie MS v našej krčme a mám na starosti odoberanie trúbok a "vuvuzel" pri vstupných dverách.Najprv hrozilo,že budem meračom 30-tich sekúnd cez tretinu pri pisoároch,alebo rozháňačom cigaretového dymu pred obrazovkou ale "vyfasoval" som dozor pri dverách tak verím,že medaila bude.A keď nebude,tak bude nabudúce a keď ani potom nie tak nebude!!!
jezibabka1
Aj keby žiadna medaila nebola -TOMU NEVERÍÍÍÍM!- LEBO VERÍÍÍÍM:) tak do konca MS budem mať na okne NAŠU VLAJKU..........LEBO, ČI a SÁNKA DOLU ŠÉFE:))))))))) Alebo DÍKY BROŇA:)))))))
baboja
U nas sa uz delia miestenky na gauc.Hokej nas naucila pozerat moja babka,ktora by dnes mala 99 rokov.Vzdy nas buchnatovala,ked sme nechceli pozerat.Urcite by z nas mala radost.Dufam,ze aspon neaka medaila bude.Drzim palce.
julica
Slovenskooooooooo. uvidím aj naživo :) slovenskooooooooooo
betka11
mňa sa týka hokej aj pracovne, tak pevne veríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím,že doma zahráme parádny hohej ,veď ho vieme hrať, chlapci do toho
aroooo
majstrovstvá v hokeji veru sledujem stále,takže hokejisti naši,DO TOHO,LEN ABY SME V HANBE NEZOSTALI a to ešte doma....
sovka62
@aroooo , ako tak na to pozerám, tuším budeš mať pravdu, pol druha tretiny a padol len jeden gól, aj ten do našej brány.
sovka62
Nádej ožíva, Šatan dal góóóóóóóóóóóól.......................
dorisa
Samozrejme budem sledovať našich, držím palčeky a dúfam, že neurobia hanbu.
honestka
aj ja fandim nasim.
@Janger aj my vacsinu budeme vidiet zapasy len cez internet- tu ich zaujima iba ked hra domace muzstvo - inac hlavny program je tu iba "Stanley Cup" pozdravujem doma.
tetuska
no nepozerala som,lebo som bola v práci, ale dopadlo to dobre, len tak ďalej milí naši hokejisti... nedajte sa... verte si...
kuchticka
@honestkas , tiez mi je luto, ze nemozem pozerat priamo v telke. Ale mam nadej, ze uvidime u dcery, lebo ti maju program z Europy.
palokuchki
My tiez budeme pozerat co sa da cez internet a samozrejme ze drzime Slovensku palce. Hokej je hra, ktora sa nada nelubit. @stefanm , to som si nemyslela, ze mas vyhliadky na take dolezite ulohy.
remcula
Tak to se těším, jak tady budeme navzájem fandit, já samozřejmě našim! :-)) teda, ale to, co včera předvedli Slováci byl děs!!! :-)) Vždyť ti Slovinci jen tak tak pletli nohama a Slováci měli co dělat! hihihi!! No, třeba se večer taky přestanu smát. Hodně štěstí vašim hokejistům!!
jezibabka1
@remcula máš pravdu, to bolo na infarkt, tipovala som hladké víťazstvo, ale Slovinci "nepletli nohama" a Slováci tiež hrali, takže podľa mňa super hokej s totálnou dávkou adrenalínu! "SANKA DOLE" pred Slovincami! Ďalší šok - zborná- to sa málokedy vidí niečo také:) No a vy by ste tiež mali mať rešpekt pred Lotyšmi:))) pri nich tiež jeden nevie :))))
remcula
No, tak zítra si povíme, co my a Lotyši, jo? :-)) To asi bude kláda!! :-)) Většinou na ty slabší neumíme zahrát a pak se ukážeme se silnějšími. Tak držte palečky, já včera Slovákům taky držela. :-)
tatranka
Teším sa na každý a jeden zápas.Samozrejme že naším veľmi držím palec.A tak ako @remcula držala palec naším,ja dnes držím palec Čechom.Sú to predsa naši bratia...či sme už zabudli?
Ale predsa len Slovenskoooooooooooooo!
remcula
A je to tady!! Hrůza a děs!! Jeden náš hráč odnesen na nosítkách a samotná hra..no, Lotyši jsou hodně dobří.. :-(( Zatím 2:2 a uvidíme.
remcula
@tatranka , normální lidé nikdy nezapomenou, my obyčejní lidé jsme to rozdělení nechtěli. :-( Brečeli jsme doma my a naše rodina ve Strečně taky. Komu to pomohlo dodnes nevím.. :-(
remcula
Uffffff tak jsme to zvládli!!! Huráááááááááááááá!!!!
zdezda
Gratulujemeeeee českým bratom, hoci asi budúcim rivalom:-)
jezibabka1
no to bol zápas, bola som natiahnutá "jak gumka z gačoch" celý zápas , gratulujem:)
makovicka
Ahojte varecháči, a varecháčky tiež som veľkáááááááá fanúšička hokeja, u nás doma to máme v krvi, pozerali sme zatiaľ iba doma, všetko, čo sa hralo, ale už máme lístky aj "naživo" Tešíme sa na dnešný večer a držíme našim hokejistom palce, nech si môžme spoločne zakričať: Nech bože dá, nech bože dá,veď my na to máme!!!!!!
remcula
@makovicka , držíme dnes slovenskému mužstvu pěsti, za nic na světě si nemůžu vzpomenout, s kým to hrajete, ale vím, že to bude těžký soupeř. Takže hurááááááá do toho!!! Stejně nejkrásnější hokej, jaký kdy byl, byl naši a vaši ve finále. Už nevím, který to byl rok, ale to jsme řvali, jak blázni a i slza ukápla! :-) Byla jsem z toho taková rozhozená, že spolu by byli ještě lepší..
hubata
Aj tak najlepší (a aj najkrajší) boli československí hokejisti: Nedomanský, Golonka, Farda, Dzurilla, Holíkovci .....pssst všetky baby boli do nich zaľúbené.
torticka
Ale ja som sa s Golonkom v Kováčovej stretla, je fajn. Toľko sme sa nasmiali. Také veľké fáro má. Ak chcete vedieť značku, tak viem, že je to auto.
remcula
@hubata , máš pravdu!!! Jéé, to byly doby!!! jak Golomka na husličky hrál, když jsme Rusy porazili!! :-)) A to jsem byla ještě malá. Ve svých 20 letech jsem se s ním taky potkala ve Vsokých Tatrách ve Starém Smokovci. Byla jsem tam v lázních, měsíc po své svatbě:-)) krátce jsem se jmenovala "Remková", v té době už byl známý V.Remek.. Vyzval mne na čardáš...auvéééééééééj!!! :-))) Nohy víc v luftě, než na zemi!! :-)) Odvedl mne pak na místo, políbil mi ruku a říká..."já jsem Golomka" a já na to "ale neříkejte, těší mne, Remková" :-)) Dodnes vidím jeho udivený pohled! :-))
remcula
Tak Golonka? ne Golomka? A sakra... sprznila jsem mu jméno!!!
milina
Hokejový maskot "Máša" predpovedá víťazstvo nad Rusmi, tak držím palce aby jej to vyšlo. SLOVENSKOOOOO
24igi
Dnesss určite výýýýýýýýýýýýýhrajeme.

Majstríííííííííííííííííííííííííííííí....................
remcula
No, nedopadlo to, ale nevěšte hlavu, není všem dnům konec!!!
remcula
@jezibabka1 , tak v pátek jdem na to BRATRI!! :-))) A nebuďte smutní. Vaši jsou bojovníci. Když mi je vždycky líto těch, co prohrají, jak tam stojí, hlavy svěšené..:-( a je mi šuma fuk, či jsou to Rusi, Fini, Dáni.. nejsem divná?? Ale u každého našeho gólu řvu jak blázen!! :-))
anajben
:-) som smutná , ale naším chlapcom fandím aj po prehrách .
remcula
@anajben , jasně!!! Naděje umírá poslední a myslím, že se s váma hodně zapotíme, když vám půjde o všechno!!! Asi si na to dám slivovici, abych nervy uklidnila.. :-))
jezibabka1
tak akože mala som prianie vidieť zápas Slovensko - Česko, ale nie tak skoro:))))) až vo finále:))))) Sestry a bratři mám vás rada, ale HOKEJ JE HOKEJ, takže - SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
anajben
hokej je hokej...a v našej domácnosti to máme trochu zložité. Žijem v Brne ale srdce patrí stále mojmu domovu a teraz jasné chlapcom zo Slovenska.Moj priateľ fandí aj naším ale predsa po očku vidím že praje víťazstvo svojím. Zatiaĺ sĺedujeme každý zápas v tichosti a emócie nedávame na javo. Moje strpnuté nohy a kŕče v žalúdku on nevidí :-)
kuchticka
Tak a bude to tu!! Chlapci a dievcata, zajtra ide do tuheho - u vas je to vlastne uz dnes. Budu hrat nasi s nasimi; no neni to svanda?

Ja fandim SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo
anajben
Božinku...prežijem dnešný večer bez ujmy na zdraví ? :-)))
remcula
No, i já!!! Je dopoledne, tak se na to odpoledne pořádně projdu, zrelaxuji a večer si dám asi slivovici, abych to přežila. Popravdě, našim by se nic nestalo, kdyby prohráli a vaši by vypadli a jak se znám, tak to obrečím!! :-))) Ale rozhodně budu fandit našim a vám, naši bratři a sestry hodně štěstí!!!!!!!!
jody
Ja som čechoslovakista, takže pre mňa je tento zápas vyhratý už teraz :-)))
babi
Pozývam všetkych Vareškárov a priaznivcov hokeja do Hockey Fun Centra na Trnavskom mýte. Príďte podporiť našich hokejustov. je tam výborná atmosféra a všetko čo k tomu patrí......
remcula
Padá na mne taková nějaká tíseň... vedeme 1:0 ale říkám si, proč zrovna my máme rozhodovat, zda Slováci půjdou, nebo nepůjdou dál?..... :-(((
remcula
Remíza už je, ale tlak pro vás asi hrůza, že? No, začíná 3 třetina. Hodně štěstí!!!
marcy
musíme brániť,piskot v hale :-( ...nemáme na techniku,hravosť českého tímu...bolo by 4-1,mali sme šťastie....škoda,energia chýba,frustrácia k tomu,nevidím to ružovo
vladkaku
... kúpili sme zástavy(na posteľ dáme), tričká, šále, klobúky a zástavky na auto... nepomohlo, škoda, ale aj tak boli dobrí...
remcula
Je mi to strašně líto..:-(( opravdu. Ikdyby vyhráli vaši s Finama, tak jestli to dobře chápu, tak by i Dánové museli s Finama vyhrát, abyste měli šanci. :-( Jste doma a víme dobře, jaké to je. Taky jsme v Praze prohráli. Zase bude lépe, jen nevím, proč mají Slováci Amerického kouče :-( Copak nemají své super bývalé hráče?
kuchticka
@remcula , taky je mi lito dnesniho vysledku, ale co uz..... Nevim, proc Slovaci vzali nejakeho Kanadskeho trenera, kdyz meli sveho dobreho Filce, ktery je dovedl dobre k (malem) Olynpiskke medali.
lucincek
ahojte varechaci,
prave teraz mam v sebe strasne vela pocitov.. ade mi z toho hlava prasknut...:(
konecne som sa sem dostala, uz som tu nebola velmi dlho a tolko sa tu toho zmenilo...je tu kopa novych uzasnych receptov, ludi, komentov a zazitkov, az nestiham vsetko sledovat.... ja som tiez velka faninka hokeju, na intraku sa poctivo pozerali oba zapasy..aj ked sme sli spat nestastny, iba tento vcerajsi som nemohla, musela som sa ucit ( teraz mame toho hrozne vela.... vsetky pisomky-jedna cez druhu....hroza vam poviem...)
ale je mi luto, ze to dopadlo takto....
inak, pokusim sa sem dat este zopar receptov..a uz o necely mesiac tu budem castejstie....dufam ;)
remcula
Nevypadá to dobře a mi se koulí slzy z očí, jak slyším vaše v publiku volat..Slovenskooo, Slovenskoo, ale vaši jsou totálně vyčerpaní. :-( A stím trenérem máš @kuchticka pravdu. Proč? Copak nemáte spoustu bývalých vašich super hráčů??
remcula
@janger , hlavu vzhůru, zítra hrajeme my proti Rusům, pořád je proč a komu fandit!! :-)
remcula
Hurááááááá, Rusáci mne těší mnohem víc, než vy!!! Hnusáci!! takové fauly!! :-((
anajben
... a v našej domácnosti je to už tak , že ja už hokej nepozerám a priateľ ( Brňak ) ten jasné fandí svojím. V piatok po prehre sme sa jasné pochytili - ja od zlosti že naší chlapci prehrali a priateľ zas, že som si to všetko vyvršila na ich hráčoch :-)..aj o tom je hokej
polygon
Chlapcom zo zámoria treba poďakovať za odvedený výkon. Treba si uvedomiť, že chlapci majú za sebou tvrdú hokejovú sezónu v NHL a každý z nich sa už teší na zaslúžený oddych. To, že sa slovenskému hokeju nedarí, nie je v hráčoch. Darmo máme v mužstve vynikajúce individuality, hokej je predovšetkým kolektívna hra a každá kolektívna hra je predovšetkým o zohratosti kolektívu. Náš tím sa začína prakticky zohrávať až na majstrovstvách. Vedenie slovenskej reprezentácie by sa už malo konečne zamyslieť nad koncepciou slovenského hokeja. Slovenskú reprezentáciu by mali, podľa môjho názoru, tvoriť minimálne dve stabilné päťky z domácich hráčov, ktorí by mali možnosť trénovať pre reprezentáciu počas celého roka a nielen na majstrovstvách. Reprezentácia Slovenska by mala byť predovšetkým vecou cti a nie povinnosti.
nelajsia
Ďakujeme našim chlapcom, hokej je KOLEKTÍV a nestačí veru len individuality mať - málo času mali na zohratie sa....ale hrali výborne napriek všetkému....:-D
remcula
Tak snad jsme moc nezklamali tím bronzem!! My máme velikou radost, že to naši nevzdali a upřímně se těšili i z bronzových medajlí. Huráááá!!! Byli dobří. Možná lepší, než vloni. Jeden zápas a je po zlatě, ale i tak byli skvělí!!!