Rôzne

Sjuz

marta23 - fotkamarta23, 1. marca 2011

Ak dovolíš, tak napíšem moje zistenia: Keď niekto chce dať recept do dvoch rubrík (aj ja som to už navrhla Tomášovi zverejniť), tak si musíš stiahnuť ten istý recept dvakrát a uložiť tam, kde chcem 2x, medzi RYBY a medzi CESTOVINY. Ak niekto klikol dvakrát a vytvoril si dve rovnaké rubriky, dá sa jedna vymazať ale aj všetky. A vytvoriť nové. Ale Tomáš mi sľúbil, že za 2-3 dni sa bude dať rubriky presúvať a editovať. Napr. ja som si vytvorila POLIEVKY na záver zoznamu a chcela by som to presunúť na začiatok. Ja som si vytvorila zatiaľ: Mäsité jedlá, Zeleninové jedlá, Hydina, Ryby, Pečené koláče, Nepečené sladkosti, Muffiny Drobné pečivo, Prílohy, Šaláty, Cestoviny, Nátierky. Pozdravujem Marta23

@zareaguj


Diskusia k téme

foska
Ulozit si 2x recept a zaradit do dvoch roznych rubrik - skvely napad, dakujem @marta23 ;)
sjuz
marta23 - vďaka za zhrnutie:), pomohla si mi, nemusím to tam hľadať...a ani sa mi teraz nechce, mám kopec inej práce, takže si asi počkám, kým bude celá KK už OK, a potom sa do toho pustím:)!
marta23
@sjuz , rado sa stalo. To mazanie jednej zo zbytočných rubrík už vysvetlil Tomáš. Klikne sa na tú vytvorenú rubriku a objaví sa jej obsah a názov vedľa vpravo v okne. Potom treba kliknúť na červený krížik. Zobrazia sa v rámčeku tri možnosti vymazania. Treba vybrať tú prvú, myslím. Ospravedlňujem sa za prípadné chyby v texte, mám umelé šošovky v očiach.
foska
@marta23 - najskor som sa potesila, ze uz konecne viem, ako zaradit jeden recept do dvoch rubrik, lebo samej sa mi neraz podarilo pridat si jeden recept do KK dvakrat. Ale zial, teraz sa mi nedari. Prosim, mozes este raz popisat presny postup, ako na to? Dakujem.