Nápoje

Sirupy SodaStream

foorick - bez fotkyfoorick, 8. mája 2022

Ahojte, minule som prvýkrát kúpil originál sirupy do SodaStream. Konkrétne príchuť Pepsi. Po ochutnaní som zostal nemilo prekvapený. Chuť je otrasná. Pripomína nejaký čistiaci prostriedok. Teraz neviem či sa jedná o nejaký pokazený sirup alebo je jednoducho tá kvalita taká zlá. Má niekto skúsenosti?

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
My sme sirupy dostali ako darček k SodaStreamu. Vraj nejaké ovocné, už si nepamätám aké. Skúsili sme jeden, chemický koktail hnusnej chuti. Vhodný akurát do odpadu. Tie ďalšie dve sme vyhodili bez chutnania, ani ľúto nám nebolo. Podľa mňa škoda peňazí.
bugout
Ako ostatné príchute neviem, ale tie čo su oficiálne od Pepsi Mirinda, 7up a Pepsi kupujem pravidelne a sú ako originál.... Robia aj nejaké light verzie, ale tie nekupujem.
používateľ nemá avatar
dm
dm
Ako píše bugout, tie značkové sú v pohode. Z Nemecka sú dobré aj " fejkové"
sjuz
Moja skúsenosť detto. Ešte hnusné, umelé... Všetky tri príchute stoja tretí rok na polici v špajzi, a dik za pripomenutie, idem ich hneď vyšmarit do koša.
bugout
Hmmm, ano komu nechutí Pepsi cola, Mirinda atp. tomu chutiť nebudú
herculles
@foorick @bugout @sjuz

Zdravím, uvažujem nad kúpou SodaStream. Neviem ešte, ktorý model. Sú tam nejaké zásadné rozdiely? Zároveň, skúšali ste napríklad aj nejaké bežné sirupy, napr. bazový? Či je možné používať aj obyčajné, nie len na sódy určené.
Ďakujem
foorick
@herculles (23.6.2022 11:02)
Ja mám starý model, ani neviem aké sa teraz robia. Ale nemyslím si že bude v tom veľký rozdiel. Princíp je rovnaký. Určite sa dá použiť akýkoľvek sirup. Najprv treba nasýtiť čistú vodu a následne zaliať s ňou sirup. Pri nasýtení už sladkej vody to vypení.
herculles
@foorick (30.6.2022 09:52)

Super. :-) Lebo veď za mňa človek nemusí kupovať tie drahé sirupy od SodaStream, to je hrozne predražené. Človek si to zaleje klasickým alebo domácim sirupom. Porozmyšlam ešte ktorý ten model, nemal som to čas ešte pozrieť ale asi bude rozdiel len vo farbe max príslušenstve.
foorick
@herculles (30.6.2022 14:54)

Pozeral som ich ponuku, rozdiel je myslím len v tom či ti dávkuje plyn samotný stroj, stlačením gombíka. Alebo si to reguluje sám dĺžkou podrzania tlačidlá ako mám ja. Cenový rozdiel je veľký princíp rovnaký ja mám model JET. Stačí nám. A áno u nás zalievanie vlastnými sirupmi.
bugout
@herculles (30.6.2022 14:54)
Trochu neskôr, ale predsa. Máme ten najjednoduchší model a stačí. Sirup môžeš použiť aký len chceš, ale ako sa už písalo použiť až po nasýtení. Originál sirup kupujem, len Cola, mirinda a 7up lebo sú licencované a chutia naozaj ako originál. Inak u mňa vedie baza a keď je domáca tak nie je o čom.