Varenie

SILVESTER :)

smajliqa - fotkasmajliqa, 30. decembra 2014

Varecháči a varecháčky, chcem vám zaželať krásny Silvester a všetko dobré do Nového rôčika,,, a touto témou sa vám chcem hlavne poďakovať... pretože denne vyváram a vypekám len vďaka vám.. vďaka vašim dokonalým radám a vďaka tomu, že vždy ste mi vedeli poradiť, a boli ste pri vysvetlovaní trpezliví, veľa som sa tu naučila :))))
teda ešte raz ďakujem a poriadne si užite zajtrajšok,, vela papania, zábavy, prskavky, ohňostroj a šampáňo a všetko čo k tomu patrí :))))

@zareaguj


Diskusia k téme

ericka
prajem taktiež všetkým varecháčom a varecháčkam príjemné, veselé, ale hlavne pokojné prežitie posledného dňa v tomto roku...
kopretina
Milí vařecháčci, přeji klidné prožití Silvestra - pro zvířátka bez petard - pro lidi bez kocoviny na Nový rok - a ten úspěšný se štěstím a zdravím. Srdečný pozdrav z Prahy.
jozka2
Vesely Silvester a Stastlivy Novy rok 2015 prajem vsetkym ludom dopbrej vole.
zolik
PF 2015 Vela stastia, zdravia, uspechov a zdarneho Varenia.
kuchticka
Pripajam sa k vinsovacke
Vykrocme pevnym krokom do noveho roku. nech splnime svoje predsavzatie, Nech zdravie vydrzi ako take,
nech ti mocni pri koryte dopraju nam slusne zitie.
Prajem vsetkym varechacom dobry buduci rok a Silvester podla nasej milej @kopretinky.
alex37
...pripájam sa, zároveň ďakujem a prajem všetkým varecháčom hlavne veľa zdravia v Novom roku, pretože nič dôležitejšieho niet:-)
k599
Aj ja ďakujem všetkým varecháčom za pekné inšpirujúce recepty, ktoré mi veľmi pomáhajú neraz urobiť radosť rodinke a prajem Vám veľa zdravia a šťastia v roku 2015!
pacinka
Starý rok sa lúči a Nový sa rodí,
takto to rok,čo rok,tu na svete chodí.
Je to pekným zvykom v tejto vzácnej chvíli,
želať si navzájom mnoho zdravia,sily.
Možno si treba aj predsavzatia dať:
denne sa častejšie na ľudí usmievať.
Nech pokora,dôvera,láska vládne svetom,
želáme Vám zo srdiečka,dospelým aj deťom!
anina6
Všetkým varecháčom prajem veselého Silvestra a všetko len to najlepšie v Novom roku 2015.
yogicek
Nech Vaša hviezda jasne žiari, až Nový rok v kalendári s polnocou sa objaví. Veľkým potešením je mi touto cestou Vám priať, pretože Vás mám veľmi rád.
Pokoj tomuto domu.
marcel83
Ludkovia. Prajem vam uspesny Novy rok 2015, aby sa vam v jeho priebehu vyplnilo to, co si pri jeho zrode budete priat, vela stastia a lasky. :)
radost
Pokoj svätý vinšujem nám...krem toho veľa šťastia na každý deň v želaní pripájam..
cesminaz
Prajem krasny,stastny a vesely Silvester ;-) A tiez zelam vsetkym varechacom do noveho roku len to najlepsie.Vela vela zdravia,stastia a lasky :-) a porozumenia v rodine.Nech sa vam v roku 2015 dobre dari a aj dobre vari! ;-P
aroooo
K vinšom sa pripájam aj ja, všetkým varecháčkam-varecháčom v roku 2015 prajem pevné zdravie, pohodu, spokojnosť a nech nám to dobre varí a pečie a.....