Diskusie
- Ivkatoth: Swiss krem 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 79 najnovší komentár včera 09:41
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 7 najnovší komentár 22. apríla 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 79 najnovší komentár včera 09:41
- Martamm: Odšťavovač 29 najnovší komentár 25. apríla 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 7 najnovší komentár 22. apríla 2024
- Kecupicek: Netradičný živý plot 27 najnovší komentár 16. apríla 2024
- Lenka46: Kam na výlet 29 najnovší komentár 15. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 49 najnovší komentár včera 09:41
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 240 najnovší komentár 10. apríla 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Pekne tvarované: 10x sladké rožteky bez kysnutia, zato s tými najobľúbenejšími plnkami
- Za málo peňazí: Čo jednoduché navariť? Spravte fučku, starodávne sedliacke jedlo zo zemiakov, ktoré bude chutiť aj dnes
- Plný hrniec: 10x výdatný fazuľový guláš. S mäsom alebo aspoň s dobrou klobáskou
- Funguje aj kefír, cmar a acidko: 10 jednoduchých koláčov z kyslého mlieka. Na dobrý koláč naozaj nič extra nepotrebujete
- Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
- Sýty obed: 7x zemiakové knedle plnené mletým mäsom. A nechýba ani výborný tip, ako si prácu uľahčiť
- Aj pre oslávenca: Nemáte talent na torty? Tieto sviatočné rolády dôstojne obstoja aj pri slávnostných príležitostiach
Na nete som objavila jeden recept na uvedené cesto: 3 vajcia, 20 dkg práškový cukor, 3 dl pochúťkovej smotany, 30 dkg hladkej múky 1 PDP, citrónová kôra. Vajíčka vymiešať s cukrom, po lyžiciach pridať múku a pochúťkovú smotanu. Pečie sa to 30 minút.
Pozddáva sa mi, môže to byť jemné cesto ale nebude to bublanina.
do akej velkej formy je to mnozstvo? ta moja ma priemer 26cm
Ako píše kucharka100 veľa receptov na piškótové cesto je s mliekom a olejom, cesto by malo byť vláčnejšie, nadýchanejšie .
Vyskúšam, idem piecť vnúčke tortu, potom dám vedieť.