Kuchyňa a vybavenie

Ručný elektrický šľahač

jatea - bez fotkyjatea, 12. apríla 2013

Môj starý ale doteraz dobrý elektrický šľahač ETA mi dnes vypovedal službu :-((. Nemám z toho radosť, ale som nútená kúpiť si nový. Poradíte mi niekto, ktoré sú dobré, aký si vybrať?

@zareaguj


Diskusia k téme

silvia68
No my kupujeme z kauflandu ich privátnu značku. Má dobrý výkon a fajne vyšľahá maslo zo smotany.Môj muž totiž odmieta iný spôsob výroby masla. Čiiže okrem môjho každotýždenného pečenia , pečiem min 2x do týždňa , pravidelne 25min šľahá na najvyššom výkone smotanu na maslo. Zhruba vydrží 3roky ten šľahač a ide do koša.Ale za 10evri sme spokojní .
trencanka
Chcem odporucit ten istz ako evusik. Je super. Ja som ho kupila dcere a tak jej ho zavidim. Ja mam este ETU, taky oranzovy, ma uz sice 26 rokov ale este ide. Ked uz dosluzi nadobro, tak kupujem kenwood.
jatea
dievčatá, ďakujem. Ja som mala tiež tú oranžovú ETU a tiež minimálne 25 rokov, ak nie dlhšie. Bola som s ňou VEĽMI spokojná. Chcela som ju už zobrať na chalupu a domov si kúpiť niečo nové, no takto ma to prekvapilo.
Ten KENWOOD vyzerá dobre, ale má len metličky a háky na cesto. Ja by som chcela asi niečo aj s pasirákom a ponorným šľahačom, niečo, čo mala aj moja stará dobrá ETA.
Na druhej strane vidím, že má dobré recenzie, tak možno aj tento..
evusik
ja som tiež mala asi 29 rokov robot Eta a bola som veľmi spokojná, potom som vystriedala štyri mixéri a všetky pošli, vydržali 2 roky a po záruke odišli... mala som aj niečo podobné tomuto a bola som spokojná, má otočnú misu, netreba pri nom stáť, ale tiež sa mi tam zlomila nejaká umelohmotná súčiastka a bolo po mixéri...
na tejto stránke, keď sa vrátiš o stranu dozadu je veľa rôznych ručných mixérov, je z čoho vyberať...
 www.hej.sk/mixer-slahac-zelmer-robi-381-61-mix-siv...
rulik
@trencanka - tú oranžovú ETA Turbo mám aj ja a som spokojný, neviem, či nejaký nový dosiahne tej kvality a spoľahlivosti, ja som ho dostal v r.1980 ako svadobný dar
jatea
evusik, ďakujem, už som niečo pozerala. Už ale viem, že musím hľadať s kovovými súčiastkami. Musím prepátrať internetové predajne. Aj tento zelmer sa mi páči. Lenže ja mám robot zelmer (som s ním celkom spokojná), tak neviem, či kúpiť zasa s misou. .....hoci je to dobrá vec aj do ruky aj do misy.
bubaya
Je jedno čo kúpite, kolieska čo poháňajú metličky sú z plastu a ten hnací diel je z kovu. Takže po dlhšom používaní vám ten kovový tuším pastorok vydrie plastové zuby a je po šľahači. Treba kúpiť lacný, vydrží dva roky, alebo veľmi drahý.
veronika353
Kamarádka si koupila ten KENWOOD,ale říkala,že je dost těžký.Já jsem měla taky ETU,ale když se mi pokazila,manžel mi koupil šlehač v Tescu.Mám ho už dlouho a zatím funguje.Robot mám zn.Bosch.
marika9
ja som pred 2 rokmi kúpila ETU a po troch reklamáciách mi museli vrátiť peniaze. Mimochodom, skoro ma to nevydarené čudo zabilo. Potom som sa znovu dala nahovoriť na ETA. Práve dali do predaja novinku a tiež bola po nejakých dvoch mesiacoch na reklamáciu, len som sa k tomu nedostala. Totálne naštvaná som kúpila Zepter za 300€ ale dámy, to je iný level. Nevymením za nič. Je pohodlný, tichý, malý s veľkým výkonom, vždy pri ruke a spraví všetko ako môj veľký Moulinex robot. Paráda.
trencanka
Neviem to isto, ale ETU vyrabaju este v Cechach? Stare vyrobky ETA boli super, tieto nove neradim kupovat.
pusta
mám 40 r mixer Eta, ktorého súčasťou je aj elektrický šľahač, nedám na tento výrobok dopustiť, ešte nebo v oprave. len raz som sama vymenila vrtuľku z umelej hmoty, bola mojou vinou zanesená. funguje aj ako celok bezchybne. mám ak Electrolux mixér a Philips s otočnou misou a odnímateľným elektrickým šľahačom, aj iné, ale ten Eta mám najradšej.
mariach46
Mne sa môj Moulinex pokazil na moje narodky, najviac pečenia a peňazí pomenej. Kúpila som najlacnejší Sencor a používam ho už 7 rokov a často.
micanela
odporucam philips - skoro vsetko mame od nich /mixer, zehlicka, topinkovac, fen.../ a nikdy sa nic nepokazilo
jatea
trencanka - tiež mám taký dojem, že nové ETY nie sú to, čo bolo kedysi

marika9 - 300 Eur je trochu veľa pre mňa dať za ručný šľahač

Všetkým ďakujem za rady. Stále hľadám a hľadám a neviem sa rozhodnuť. Nakoniec sa manželovi podarilo moju obľúbenú ETU spojazdniť, no ale nejako divne hučí, takže dlho nevydrží. Zatiaľ hádam niečo vyberiem.
javrb201
Ak niekto máte nefunkčný šľahač Eta Turbo ponúknite z neho metličky na šľahanie. Ja mám 2 mixéry, ale pri oboch sa mi doslova zodrali tieto metličky. Vopred ďakujem. Jana 0905746955
dandy
Pre tie, ktoré ešte len budú kupovať - dávajte pozor na dĺžku metličiek, teraz vyrábajú nejako krátke ...