Varenie

Puding ...???

morenajea - fotkamorenajea, 6. decembra 2010

Možno je to hlúpa otázka, ale dá sa BB puding nahradiť obyčajným pudingom?
Ďakujem za odpoveď.

@zareaguj


Diskusia k téme

janadelfi
BB puding
Tradičný kakaový puding s obsahom keksovej múčky je nielen chutný a výdatný, ale najmä obľúbený u všetkých detí. BB puding je jedinečný výrobok na trhu, ktorého kvalitu preverujete viac ako 50 rokov. @Morenajea to som vygooglila, je možné že môžeš použiť aj obyčajný - bude to bez @keksovej múčky..... Ak neskúsiš - nezistíš.... Daj vedieť.
wevewe
ano, podla mna sa to nahradit da, ale ako pise @janadelfi je tak ta speci prisada-keksova mucka a ta sposobuje, ze BB puding po uvareni nie je uplne hladky ale taky "hrudkovity" takze v tom bude asi potom rozdiel.
sandratamer
No neviem, v BB pudingu ide práve o ten obsah keksovej múčky, ktorý v iných pudingoch nie je. Na čo to potrebuješ? Nejaké gulky nepečené?
wevewe
no to je dobra pripomienka...ak su to nepecene gulky, tak to moze byt problem. ak by to bola nejaka plna, tak v pohode
dorisa
@morenajea , Ja by som to riešila tak, že normálny puding by som obohatila o namleté keksíky.
zdezda
Robievam z pudingu BB nepečenú roládičku, neverím, že z iného by sa mi vydarila :-)
janazjarku
Bože , ale ako ja neznášam ten BB puding :-D To nie preto, že som z BB, ale proste to moja mamka v detstve jednoducho s tým "odporným" pudingom preháňala !! Každú nedeľu /fakt prisahááááááám/ ho varila ako doplnok k nejakému koláču /však tri dievčiská furt niečo hľadajú hejže?/ Uvarený puding vliala do hlinenej bábovkovej formy a keď stuhol prekoprcla ho na tanier a dorazila ho ovocným sirupom !! Brrrrrrrr ja ho ozaj nemôžem a tak moje milé deti z horeuvedeného dôvodu BB puding nikdy nejedli :-D Ale pozor, keď ho na Vianoce zamaskovala do Nugátu, kde bolo okrem BB pudingu kopec orechov, hrozienok, piškót olíznutých v ozajstnom rume tak to som neprotestovala :-D Mne sa teda vidí, že ten puding je proste nenahraditeľný !!
hubarka35
no ja robievam tiež nepečenu roládu zBBpudingu,s maslovou plnkou a piškotami mačanymi v malinovom sirupe a určite by to bez BB nešlo,nedržalo by to v kope z inym pudingom.
janazjarku
Práve ma osvietilo :-D Pokiaľ mi mamka ten BB puding nezhnusila načisto chodila som ho kradnúť len tak na sucho. Chutil ako zmes kakao, praškový cukor a niečo múčne no isto som necítila škrob..keď som chcela ukradnúť zo dve lyžice "obyčajného" /vtedy sa volal výberový v jednej krabičke vanilkový, orieškový a čokoládový/ tak som mala v ústach maglajz , zlepené škrobové zuby a rodina mala na chvíľu svätý pokoj ,lebo som čušala pokiaľ som sa toho hnusobstva zbavila :-D takže po osvietení konštatujem je v tom veľký rozdiel !!
sandratamer
@janazjarku , ibaže ten puding už není čo býval. Je totiž sto krát lepší! :-) Ja si z detstva pamätám hnusnú zgrčkavenú hmotu. Teraz má upravenú receptúru, je fakt lahodný a moje decká (vrátane nás dospelých) ho zbožňujeme. Mám v zásobe dve veľké balenia a tri malé - tie sú na pol litra mlieka. No a myslím, že na studené zákusky musí byť ešte lepší ako kedysi...
janazjarku
@ To FAKT ?? Počuj, žeby som oprobovala ? A tiež sa dá len tak lyžicou odkradnúť ? Inak nedávno som si pri návšteve otca pribalila tú odvrhnutú hlinenú bábovkovú formu..hm pôvodne som do nej chcela zasadiť kvietok, ale hádam vyskúšam ten nový BB však aj tá nová JAR je už oveľa lepšia ! Najprv však z hlavy musím dostať ten blok anti BB :-D
sandratamer
@morenajea , naozaj neviem, ale neexperimentovala by som. To môžeš niekedy cez rok skúsiť so 1/4 dávkou si myslím, aby si nemala zbytočnú prácu teraz pred sviatkami. @janazjarku , oprobuj, ale neviem ako máš rada puding. My ho lejeme na piškóty a jeme hneď ako trochu vychladne, ešte teplý a najmä - tekutý. Stuhnutý nemusím. Vyskúšaj to malé vrecko (60 g) :-)
julica
Mamina dava BB puding do kakaoveho zavinu namiesto kakaa. je to fajn, iny puding si v tom neviem predstavit.
helca103
BB puding sa nedá nahradiť obyčajným pudingom ale naopak áno....BB puding je NENAHRADITELNÝ :-))