Rôzne

Prosím, poradí mi niekto...

mariaklara - fotkamariaklara, 26. decembra 2010

Včera som náhodou objavila tému, "Po 3 rokoch domov" myslím, že to bolo v zážitkoch od michsamant, napísala som jej povzbudivé slová. Chcela som si dnes pozrieť, či to čítala, no a dnes to hľadám už asi 45 min. a nie a nie to nájsť. Poradí mi niekto, ako sa k tomu dopracujem? Ďakujem!

@zareaguj


Diskusia k téme

michsamant
ahoj @mariaklara , citala som tvoj odkaz a dakujem za povzbudenie, no trosku sa veci zmenili, tak som temu vymazala, kedze stratila na aktualnosti. ale dakujem za tvoj odkaz :) pekne sviatky prajem
evanaaa
No, vidíš, Mariaklara, odpoveď máš priamo zo zdroja. Ale aj tak by ma zaujímalo, či sa a prečo sa majú staršie príspevky vymazávať. Alebo je to len rozhodnutie samého "autora", keď to uzná za vhodné?
braxi
evanaaa, súhlasím s Tebou...tiež ma zarazilo prečo michsamant vymazáva tému, ktorej nie je autorom... :o)) neviem či by sa jej to páčilo, keby to niekto spravil s jej príspevkom !!!
enerrgizer
@braxi vymazať, editovať vieš len svoj zážitok, tému...@michsamant vymazala svoj zážitok, nie cudzí ...lebo sa zmenila situácia, ako píše...(treba pozornejšie čítať) @evanaaa myslím, že je správne, ak autor má tú možnosť...
michsamant
@braxi , cudzie zazitky za 1. mazat nemozem a za 2. by som si to ani nedovolila.... zazitok sa netykal varenia ani nijakych rad, takze ste o nic neprisli :)
lucylee
súhlas s @enerrgizer , aj podľa mňa je správne, keď má autor túto možnosť, aj ja som vymazala svoj zážitok...
sandratamer
Je to diskutabilné, najmä keď si uvedomíte, že k tým diskusiám a zážitkom ludia pridávali svoje komentáre. Keď ich zmažete, zmažete zároveň aj ich príspevky, a to bez ich súhlasu. Takisto je to znevažovanie práce iných, najmä keď niekto vymaže zážitok, na ktorom pracovala aj redakcia, upravovala a vkladala obrázky, ktorých nebolo málo, takže to zabralo dosť času.
lucylee
@sandratamer v nijakom prípade by som to nepovažovala za znevažovanie práce iných, každý deň tu ľudia hovoria aká je varecha super stránka a aký má šikovný tím a Vašu prácu si všetci ceníme...je mi ľúto, že to takto vnímate...
sandratamer
@lucylee , zamrzelo ma to. Občas je dobré pozrieť sa na veci v širších súvislostiach, s nadhľadom. Dokážem pochopiť dôvod, prečo mažete. Vy skúste pochopiť, keď a prečo sa ľuda hnevajú, že mažete.
lucylee
@sandra ja chápem, že ste s tým mali robotu a že to nakoniec beriete ako zbytočnú námahu, ale skúste chápať aj vy mňa, niekedy sa inak nedá...po tom, čo vznikla tá nepríjemná diskusia, som rozmýšľala, či ho zmazať alebo nechať..ale prevážilo nakoniec to pozitívne a nechala som ho tam kvôli ľuďom, ktorí prispeli a aj kvôli tomu, že ste si s tým dali námahu aj vy a nielen ja...po dnešnom príspevku, ktorý som dostala, som sa rozhodla definitívne. Nemalo zmysel, aby tam ten zážitok aj naďalej ostal. Ako som už napísala, vašu prácu si cením a vždy budem vďačná za vašu pomoc, preto to prosím tak neberte.
lucylee
Išlo o príspevok, ktorý by zase vyvolal vlnu búrlivých reakcií a to ja už nechcem, cítila som potrebu to tak urobiť. Príspevok aj tak nesplnil účel, aký mal, tak som ho vymazala...ešte raz sa ospravedlňujem, ak sa Vás to dotklo.