Rôzne

Prosím o radu

milinko - fotkamilinko, 19. februára 2013

Kúpila som si keramickú elektrickú panvicu DELIMANO FESTIVO PAN. Prosím ak má niekto z "varecháčov" skúsenosti s touto panvicou aby sa podelil o používaní prípadne recepty. Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

jac37
@milinko mám pánev s keramickým povrchem jednak velkou i malou od dvou různých výroíbců a jsem s nimi velmi spokojený. Na smažení čehokoliv vynikající a pokud se týká umytí po použití je nepředstavitelně snadné. Ucítí vodu a je čistá.
boruska
znacka Delimano je vynimocna, mam od nej hrnce a som velmi spokojna, nic sa nepripali a dobre sa umyvaju
dodo46
značku Delimano nepoznám, nemám od nej nič a som nadmieru
spokojný.
radost
dodo46
ja tiež nie som zberateľ všetkých vymožeností..ale-túto keramickú panvicu-nie od delimano-som dostala na vianoce od syna..a asi ju rýchle "zoderieme"...temer denne robíme v nej zemiaky-pokrájaš ako chceš-osolíš-bez vody-ak chceš-trošku masla či oleja-alebo masti-prikryješ pokrievkou...za 5 min.premiešať...20 min.a sú mäkušké-lepšie ako variť vo vode..tá chuť...
mäsko tak isto-vo vlastnej šťave ...muž tie zemiačky by každý deň jedol...:-)))
dodo46
@radost
možno je dobrá , ale ja kvôli reklamám nepozerám našu Tv a tu
mi to niekedy pripadá tiež. Raz pekáreň, hriankovač, vaflovač atď.
Zdá sa mi , že sú tu nasadení reklamní agenti a propagujú tovar.
Keď si už niekto niečo kúpi, tak nech si to vyskúša na vlastnej koži.
Panvica nie je computer aby potreboval niekto poradiť, ako sa to
obsluhuje. Ak áno,treba si pýtať slovenský návod. HOWGH
45678
@dodo46 nie si ty nejak naladený iba spochybňovať veci a recepty? :-))aj v Honolulu dávajú rovnaké reklamy ako na Slovensku ?
Predpokladám, že aj keď panvica nie je "computer " je možné odporučiť jej využitie a o to ide asi @milinko..a prečo by mala skúšať na vlastnej koži, keď na Vareche si radi poradia alebo sa mýlim ?
dodo46
@45678
milinko píše "kúpila som si panvicu " . Keď chcela poradiť , mala sa poradiť predtým ako si ju kúpila. A nekupovať mačku vo vreci a potom tŕpnuť " bože čo som to vykonala " poraďte mi čo s tým. Netvrdím,že ta panvica nie je dobrá, ale keď niečo kupujem, tak si
o tom zoženiem informácie a pred kúpou !!!
daniela1
...treba jednu zásadu, kupovať len to čo potrebujeme, nie to čo chceme... potom nemáme problém s tým, ako využiť trebár túto panvicu. Môj názor.
45678
@daniela , na 10 ročnú máš príliš sebavedomý postoj :-((
@milinko predsa slušne požiadala o radu a skúsenosti, ako využívajú panvicu iní používatelia, teda skúsenosti s ňou, neviem, prečo sa treba navážať do niekoho, že si má rozvážiť čo kupuje, ja nepochybujem, že si to dobre zvážila ...a zrejeme panvicu nik nevyužíva, keď neradí okrem @rados ť, kde tá rada zaznela..a veru aj mne sa páči a nezávidím, že už ju niekto má:-)))
milinko
Ďakujem všetkým, ktorý moju prosbu o radu vnímajú pozitívne .Určite že viem čítať a návod na používanie som si prečítala. Možno som zle formulovala otázku . Chcela som len vedieť či má niekto skúsenosti s touto panvicou. Ale ako som zistila niekto sa na týchto stránkach s chuťou zabáva takže už nikdy nenapíšem žiaden komentár.
dodo46
@tiginko
máš pravdu- @daniela1 vôbec nevyzerá na 10 rokov -veď má len
4 zúbky.
@milinko - nikto ti nechce ubližovať. Keby si niečo na tej panvici
usmažila a ukázala to tu, určite by si mala celkom iné komentáre.
dodo46
@daniela1
môžeš mať svoj názor, ale musí byť totožný s názorom 456789.00
ktorý je vysoko aktívny varechár /ka/ a ktorý svojimi nespočetnými
komentármi a receptami má právo robiť tu najvyššieho arbitra

babidka
@dodo46 , ako vidim -velmi rad sa ujimas pozicie toho najpovolanejsieho na kritiku ...cohokolvek .Obcas vies byt aj vtipny , ale zrejme mas nutkavu potrebu vsetko a kazdeho poucovat a hladat dovod preco ho aspon "trosku" podpichnut a urazit .@milinko naozaj neuroibila nic cim by si zasluzila takuto tvoju "pozornost" - iba sa pytala na skusenosti .Ale kedze ty "neuznavas" takyto typ diskusie , tak ju treba samozrejme poucit , spochybnit jej umysly a este aj povysmievat ... Mal by si sa obcas zamysliet nad tym , co napises .
45678
@tiginko , mala to v profile, zrejme po mojom príspevku to zmenila :-((@babidka ďakujem, že si sa pridala svojim názorom
@dodo46 len poď do mňa ! nič iné nečakám, veď si prečítaj spätne svoje komentáre ako reaguješ, posmešky a prieky , na rozdiel od teba viem akceptovať aj chybné či nie správne formulované príspevky. Nie sme všetci takí dokonalí ...a svoje príspevky som stiahla aj k vôli tebe podobným ...cmuk !
evanaaa
@milinko sa ale pýta na elektrickú panvicu, nie na obyčajnú, alebo je to jedno? Neviem posúdiť, žiadnu nemám ale stále sa rozhodujem, len cena ma odrádza, budem si musieť našetriť, lebo aj @radost mi narobila chute na tie zemiačky, mala by som teda niečo obetovať.
milad
...asi by som sa nemala miešať do tejto diskusie, no nedá mi, ...ale mrzí ma hlavne dodo46 ako sa tu naváža, namiesto toho aby poradil, ak vie, alebo nie, ak nevie...ale odpusťte mu, prosím, je to 92 ročný pán, ktorý je registrovaný niečo málo cez rok. Asi ešte nevie, že sú tu aj ľudia, ktorí žijú kratšie a teda logicky majú menej skúseností ako on. Čujme jeho stareckú múdrosť a dajme si poradiť, čo aký sarkastický bude.( Vychádzam z informácií v jeho profile) A teraz, hor´sa do mňa!
daniela1
...je načase tu skončiť debatu... toľko kriku pre nič, pá
milad
...súhlasím, daniela1, načase, ak si sa rozhodla, nediskutuj.
radost
@evanaaa
nemám množstvo moderných pomocníkov-ktoré tu vidím...ale táto-nie elektrická-keramická panvica je ozaj výborná!!!okrem tých zemiačkov-ktoré v nej akoby vo vlastnej šťave dusíme-robím kuracie mäsko..ryby..stačí dať plátok masla..posoliť..nemám rada veľa rôznych korenín..dáš pokrievku-a vo vlastnej šťave urobíš...aj z mletého mäsa akoby fašírky..netrvá to dlho...treba obrátiť-ved to ti už "proces výroby" sám napovie..je to šetrný spôsob prípravy jedla...doporučujem..:-)
janger
@milinko , ja taku panvicu nemam, takze skusenost s tym nemam... Ale myslim, ze ju mozes pouzivat tak isto, ako by si pouzivala aj akukolvek inu (sporakovu) panvicu. A okrem toho ju mozes dat aj na stol a priamo tam si opekat (pripadne ak budes mat navstevu) napriklad rozne druhy (mensich kuskov ) masa, zeleninu.... A tak isto ju mozes pouzit v lete vonku, pri zahradnom posedeni.
daniela1
...milad, načase? čim som koho urazila? Snáď nie teba. POVEDALA SOM SVOJ NÁZOR. To sa tu snáď môže. Aj keď mám 10 rokov, rozoznávam.
milad
milá daniela1, toto: ...je načase tu skončiť debatu... toľko kriku pre nič, pá.........si tu napísala ty. Okrem toho si už predtým nejaký ten komentár k tejto téme pridala. Ty môžeš a ja nie? Len ty smieš mať názory, či ako? ...to : "načase" mám od teba. Hádam si sa neurazila:-)
evanaaa
Dievčatá, prestaňte, nie sme v škôlke! Ale inak, prepáčte mi, len mňa tieto "potýčky" tu štvú, kedysi to nebývalo.
nazarboncuk
@evanaaa nechaj ich nak sa aj porvu! :D ozaj, všimli ste si ze nám pribudli "tajné správy"? Ale to si tu nikto pre hádky nevšíma. škoda, no :( dakujeme redakcii ;)