Zdravim,prosim o radu ako toto cudo co som dnes kupil v obchode pripravit.Vyzeralo to ze by to mohlo byt dobre hotove ,ale neviem co s tym dalej.
Myslim ze je to na pecenie,ale necham si rad poradit.Som sam chlap momentalne v zahranici a rad by som si nieco dobre pripravil na vykend :-)
Dakujem za kazdu radu.
Marek
Keby som to uvaril a potom zapiekol?Pokazil by som nieco?
@marikahr rada je velmi dobra, len doba pecenia sa mi zda pridlha, kedze rolka je uz predvarena (a nie su tam kosti) Ale super napad, to by mohol varechacsky novacik zvladnut. Co ty nato @marek1248 ?
Podlej pivom, ak je maso bez tuku mozes/nemusis pridat mast alebo olej
Ak je to solene (skus oblizni) uz nesol, ak nie tak pridaj sol
Vyskusat sa da aj tak ze skusis odrezat kusok a ochutnas ci uz sa da
je to odskusane a maso je velmi dobre, stavnate
@marek1248 po upečení skús sieťku stiahnuť a nechaj mäso vychladnúť.Krájaj ostrým nožom až po vychladnutí.
1- rozbal len v tedy ked ste dvaja a daj plnku aku chces ( sam to nezrolujes naspat)
2- ked si sam nechaj zabalene dobodaj cesnakom, okoren, osol, po masti ale zabal platkami slaniny a daj piect,
varecha.pravda.sk/recepty/bravcova-kare-rolka-z-jedneho-h...
alebo mozes vyskusat moj :) varecha.pravda.sk/recepty/lahodne-pecene-kare-fotorecept/...
Ked je hotove, stiahnes sietku a pokrajas.